Home SPORTS NEWS Μουσική και… γκολ (pics)

Μουσική και… γκολ (pics)


Πολλοί από αυτούς έχουν συνδέσει το όνομά τους με μία ή και περισσότερες επιτυχίες. Οι τοίχοι των σπιτιών τους είναι γεμάτοι με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, ενώ οι θαυμάστριες κάνουν ουρά έξω από τα κέντρα που εμφανίζονται για να ακούσουν τις ερμηνείες τους. Ωστόσο, εκτός από τις νότες, τα τραγούδια, τη μουσική και τους δίσκους, κάποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να κεντρίσουν πάνω τους την προσοχή των θαυμαστών τους και για τις… ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις. Το pamesports παρουσιάζει τους 17 πιο φανατικούς τραγουδιστές, ο ποίοι όταν αφήνου τα μικρόφωνα, πιάνουν τα κασκόλ και τις σημαίες….

Νίκος Βέρτης (ΠΑΟΚ)

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, δε θα μπορούσε παρά να υποστηρίζει κάποια ομάδα της πόλης του. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κέρδισε την καρδιά του και ταυτόχρονα του πήρε το μυαλό. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αν και τον καθηλώνουν στην Αθήνα, δε φαίνεται πως είναι ικανές, για να τον κάνουν να ξεχάσει την ασπρόμαυρη λατρεία του. Και όποτε υπάρξει χρόνος, αφήνει τα ακριβά κουστούμια του και τις πίστες και φοράει τα αθλητικά, έτοιμος για πολλά γκολ. Ο Νίκος Βέρτης μας δίνει έναν ακόμα λόγο για να τον λατρέψουμε.

Θάνος Πετρέλης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί δημοσίως την… αρρώστια του για τον Παναθηναϊκό. Εξοπλισμένος με εισιτήριο διαρκείας, φανέλες, κασκόλ και σκουφάκι των Πρασίνων, προσπαθεί κάθε Κυριακή να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όχι μόνο στις πίστες αλλά και στις κερκίδες του… ΟΑΚΑ. Ο Θάνος Πετρέλης μας τραγουδάει: «Κόκκινο, δεν ήταν κόκκινο….» και το αφιερώνει σε όλους τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

 

Γιώργος Τσαλίκης (εθνικη ελλαδος)

Η σύζυγός του Δώρα, είναι Παναθηναϊκός…. Οι γονείς του είναι βαμμένοι Ολυμπιακοί. Μπροστά λοιπόν σε αυτό το δίλημμα, ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε την πιο… ανώδυνη επιλογή. Την Εθνική Ελλάδος. Αναζητώντας οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος τον πιο φανατικό υποστηρικτή τους, ο γνωστός τραγουδιστής θα ερχόταν πρώτος στη λίστα. Η παρουσία του άλλωστε τόσο στο EURO της Πορτογαλίας όσο και στα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας, το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Βασίλης Καρράς (ΠΑΟΚ)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα λόγια είναι περιττά. Η στενή φιλική σχέση που έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη (με τον οποίον είναι και κουμπάροι, τα συχνά-πυκνά τραπέζια της ομάδας στο «Χωριό της Ειρήνης» (το οποίο και του ανήκει) και οι εμφανίσεις του στο γήπεδο της Τούμπας, είναι κάποια μόνο από τα δείγματα, που δικαιολογούν την… μανία του Βασίλη Καρρά με τον Δικέφαλο. Το τραγούδι: «Μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής» φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 

Διονύσης Μακρής (ΠΑΟΚ)

Το να εμφανίζεσαι σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και λίγες ώρες πριν, εσύ να βρίσκεσαι στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ παίζει με τον ΟΦΗ, δεν είναι και κάτι που γίνεται συχνά από τραγουδιστές. Ωστόσο για τον Διονύση Μακρή, το να ταξιδέψει αυθημερόν στο Ηράκλειο και να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στους Κρητικούς, ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και τον Δικέφαλο. Ακόμα και όταν μιλάμε για πόλεις που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, όπως η Μόσχα….

 

Πασχάλης Τερζής (ΗΡΑΚΛΗΣ)

Πολλοί τον θεωρούν – και όχι άδικα – μία από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν τα τραγούδια του… Σχεδόν όλοι τραγουδούν τις επιτυχίες του και όλοι περιμένουν πως και πως κάποια live εμφάνισή του. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως εκτός από το τραγούδι, ο Πασχάλης Τερζής έχει και μία ακόμα αγάπη… τον Ηρακλή. Σε ερώτηση μάλιστα που του είχε γίνει παλαιότερα, για το πώς προέκυψε αυτή η αγάπη, δήλωσε πως: «Ο Ηρακλής είναι υπόθεση οικογενειακή για μένα…»

Θοδωρής Φέρρης (αρης)

Όταν το πρόγραμμά σου πάνω στην πίστα σταματάει από τις φωνές και τα συνθήματα των φίλων του Άρη και εσύ απλά δεν μπορείς παρά να τους ακολουθήσεις… τα λόγια είναι περιττά. Ο Θοδωρής Φέρρης αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Θεσσαλονίκης, με τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του να είναι πλέον σε όλους γνωστά. Ακόμα και στο εξωτερικό έχει ταξιδέψει ο Θοδωρής (όπως Σαραγόσα, Μπόλτον. Μάντσεστερ και Μόναχο) προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και να υποστηρίξει την ομάδα του. Δεν είναι και λίγο πράγμα…

 

Στέλιος Διονυσίου (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Εισιτήρια διαρκείας, φανέλες, αφίσες, κασκόλ, εντός έδρας αναμετρήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του πιο… πράσινου τραγουδιστή όλων των εποχών, που ανήκει στον Στέλιο Διονυσίου. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει άλλη ομάδα, αφού όλη η οικογένειά του είναι βαμμένη πράσινη. Μάλιστα ο μεγαλύτερος αδερφός του, Άγγελος, είναι ο καλύτερος, όπως και ο ίδιος παραδέχεται, παρτενέρ στους πανηγυρισμούς της ομάδας τους.

Γιάννης Πλούταρχος (λεβαδειακος)

Χαρακτηρίζεται από πολλούς το… καλύτερο παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής (το ομότιτλο άλλωστε τραγούδι του, δεν άφησε πολλά περιθώρια για άλλο χαρακτηρισμό). Σπάνια θα τον δεις να δίνει συνεντεύξεις και να κάνει φωτογραφίσεις, αφού θέλει να διατηρήσει το χαμηλό προφίλ που έχει, εδώ και χρόνια. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την ομάδα που υποστηρίζει, μένοντας πιστός στην πόλη όπου γεννήθηκε. Ο Γιάννης Πλούταρχος, γέννημα θρέμμα Λειβαδιώτης, δε θα μπορούσε να γίνει φίλαθλος άλλης ομάδας, παρά μόνο του Λεβαδειακού.  Η ατάκα του: «Υποστηρίζω από μικρός τον Λεβαδειακό, την ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα» είναι απλά η επιβεβαίωση.

 

Γιώργος Αλκαίος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Αν μπορούσε να τραγουδάει σε ολόκληρο το πρόγραμμά του τον ύμνο του Ολυμπιακού ή το: «Περαία μου, Περαία μου, με τον Σαρονικό σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου…» θα το έκανε. Ωστόσο ο Γιώργος Αλκαίος προσπαθεί εν ώρα υπηρεσίας να… συγκρατήσει τις ορμές του και να κρατήσει τις δυνάμεις του για το Στάδιο Καραϊσκάκη. Και σύμφωνα με μαρτυρίες, τα καταφέρνει μία χαρά, δίνοντας ρέστα στη θύρα των επισήμων, σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού.

 

Φίλιππος Πλιάτσικας (ΛΑΡΙΣΑ)

Μπορεί ο ίδιος να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο οι γονείς του βέροι Λαρισαίοι, τον μεγάλωσαν με τα… ανάλογα έθιμα. Ένα από αυτά ήταν η αγάπη και η στήριξη στην ΑΕΛ… Η ομάδα της Λάρισας ήταν, είναι και θα είναι η πώρωση του Φίλιππου Πλιάτσικα, με «AEL FC Arena» να έχει συχνά-πυκνά την τιμή να φιλοξενεί τον 44χρονο τραγουδιστή.

 

Λευτέρης Πανταζής (πανιωνιοσ)

«Σύλλογος αιώνιος… Πανιώνιος, σύλλογος αιώνιος…. Πανιώνιος». Το ρεφρέν και μόνο του ύμνου που έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, τα λέει όλα από μόνη της. Ο λαϊκός τραγουδιστής, όχι μόνο δεν κρύβει τα κυανέρυθρα συναισθήματά του, όχι μόνο είχε γράψει καινούργιο ύμνο για την ομάδα αλλά διετέλεσε και πρόεδρος του Πανιωνίου, παίρνοντας τα ηνία από τον Αχιλλέα Μπέο, πριν από λίγα χρόνια.

 

Μανόλης Μητσιάς (ΠΑΟΚ)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει τη στήριξη πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ωστόσο αυτό που γίνεται με τον Μανόλη Μητσιά δεν έχει προηγούμενο. Όσο και να ψάξει να βρει κανείς αγώνα του Δικεφάλλου του Βορρά που δεν τον έχει παρακολουθήσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δύσκολα θα το πετύχει. Ο Μανόλης Μητσιάς δίνει τα ρέστα του για την ομάδα της καρδιάς του και δεν το κρύβει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Μαρινέλλα (Άρης)

Η αγάπη της για τον Άρη είναι εδώ και χρόνια γνωστή. Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, Μαρινέλλα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το… κόλλημα που έχει με τον Θεό του πολέμου και πριν από λίγο καιρό έγινε και επίσημο μέλος στη λέσχη φίλων Άρη. Μαγεύει στη σκηνή, μαγεύει και στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου τώρα τελευταία οι επισκέψεις της είναι συχνές.

 

Ελεάνα Παπαϊωάννου (Ηρακλής)

Η εξαιρετική λαϊκή φωνή που διαθέτει η Ελεάνα Παπαϊωάννου, είναι αποτέλεσμα του DNA που πήρε από τη μητέρα της, ωστόσο ο πατέρας της φρόντισε να της μεταδώσει και αυτός με τη σειρά του, ένα δικό του στοιχείο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη λατρεία του για τον Ηρακλή. Ο παλαίμαχος άσσος του Γηραιού δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ προκειμένου η κόρη του να γίνει μία από τις πιο ένθερμες οπαδούς του Ηρακλή, με την ίδια να δηλώνει πως η ομάδα αυτή θα είναι πάντα υπόθεση οικογενειακή. Το τραγούδι που αφιερώνει στον Γηραιό δεν είναι άλλο από το: «Αποθεώστε τον!».

Πάολα (ΠΑΟΚ)

Τι και αν οι περισσότεροι καλλιτέχνες προτιμούν τις θέσεις των επισήμων προκειμένου να παρακολουθήσουν με την ησυχία τους και χωρίς….  απρόοπτα την αγαπημένη τους ομάδα; Η Πάολα έκανε και εδώ τη διαφορά αφού όχι μόνο μπήκε στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας που υποστηρίζει, αλλά η συγκεκριμένη αυτή θύρα θεωρείται και μία από τις πιο ζόρικες στη Σούπερ Λίγκα. ΠΑΟΚ…. G-4 και ξερό ψωμί για τη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια.

Χρήστος Χολίδης (Ολυμπιακός)

Η κουμπαριά του το καλοκαίρι του 2012 με τον Γιάννη Μανιάτη, ήταν απλά το κερασάκι στην προσωπική του ερυθρόλευκη τούρτα. Ο Χρήστος Χολίδης δεν διστάζει να παραδεχτεί δημόσια την τρέλα που κουβαλάει στο κεφάλι του για τον Ολυμπιακό, με το Καραϊσκάκη να έχει μετατραπεί σε δεύτερο σπίτι του. Το γεγονός ότι ζήτησε από τον κουμπάρο του Γιάννη Μανιάτη να παίξει στο τελευταίο του βίντεο κλιπ με τίτλο «Άκου τον φίλο σου» ήταν ακόμα μία απόδειξη της ερυθρόλευκης μανίας του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr