Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οικονομική στήριξη σε συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Οικονομική στήριξη σε συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας που θα δώσει το παρών του στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλκή, στο Γ.Σ.Ζ., την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, ότι με πρωτοβουλία του Σωματείου της Αλκής, στις εισόδους του σταδίου θα διατίθεται προαιρετικός λαχνός για οικονομική στήριξη συνανθρώπου μας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαιρετίζει αυτήν την πρωτοβουλία.
Πρόκειται για πατέρα αγοριού 16 μηνών, ο οποίος έχει πρόσφατα διαγνωστεί με Οξεία Μυελοβλαστική Λευχαιμία και ο οποίος αφού βρεθεί ο κατάλληλος δότης, θα πρέπει να μεταβεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού για να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού, η οποία κρίνεται ως η μοναδική θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως ανταποκριθεί σ’ αυτήν την πρωτοβουλία. Η οποιαδήποτε συμβολή είναι σημαντική, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο συνάνθρωπός μας, για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, καλούμε και τα υπόλοιπα αθλητικά Σωματεία όπως συνδράμουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.