Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύριε Νιόπλια, είστε λάθος…

Κύριε Νιόπλια, είστε λάθος…

img_8380


Εντάξει θέλετε να πούμε την αλήθεια; Μας χαροποιεί όταν παίκτες μας δεν παίρνουν κλήσεις για την Εθνική. Προτιμούμε να τους έχουμε γερούς και δυνατούς για τις υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρά να σκίζονται για μια ομάδα χωρίς στόχους. Αν τα πράγματα γίνονταν επιτέλους σοβαρά στο εθνικό συγκρότημα, ίσως να αναθεωρούσαμε, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές όμως, η κλήση είναι μια επιβράβευση των κόπων τους. Μια απόδειξη ότι βρίσκονται στους καλύτερους της χώρας τους. Ε, λοιπόν θεωρούμε αδιανόητο αυτή η επιβράβευση να μην πάει και στον παίκτη αποκάλυψη της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χάρη Κυριάκου. Πρόκεται για παίκτη που εκτόπισε σε αρκετά παιχνίδια από την εντεκάδα τον βασικό της Εθνικής Ισραήλ και πιθανότατα καλύτερο δεξιό μπακ που είδαμε εδώ και μια 20ετία στη Κύπρο, Γιουβάλ Σπούγκιν. Επόμενο ήταν να πάρει και κλήση στην Εθνική, ειδικά από τη στιγμή που αυτή στη θέση του δεξιού μπακ στερείται ποιότητας.

Κύριε Νιόπλια, δουλειά σας είναι, μάλλον ξέρετε και καλύτερα από μας. Από τη μια όμως λέμε όλοι να στηριχθεί το νέο κυπριακό αίμα, από την άλλη καλείται στη θέση του παίκτες ποδοσφαιρικά ληγμένους. Δεν μιλάμε για όλους, ξεκάθαρο είναι τι εννοούμε. Αν φυσικά η μη κλήση, οφείλεται στον τραυματισμό που είχε ο παίκτης, πάμε πάσο και απολογούμαστε.