Home TOP NEWS Τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν

Τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν

kaz-kosmos-omo-aek340


Το δελτίο τύπου για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν από τον κόσμο στο ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση ανακοίνωσε η αστυνομία Κύπρου. Διαβάστε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες:

Αύριο Σάββατο 9 Μάιου, στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και να ακολουθήσουν το δρομολόγιο Διγενή Ακρίτα – Σπύρου Κυπριανού – Νίκης – Ακροπόλεως – Φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο ενάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, βόρειες και ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο, δυτικό χώρο στάθμευσης του Σταδίου και στο NUEVO CAMPO.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες και προτρέπονται να μεταβούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας το νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης του Σταδίου. Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να μεταβούν στις κερκίδες από τα βόρεια του σταδίου, ενώ οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ από τα νότια.

Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φίλαθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα δυτικά και βόρεια ταμεία, τα οποία θα λειτουργήσουν η ώρα 15:30. Για τους φίλαθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων. Αν και εφόσον παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια, θα λειτουργήσουν τα νότια ταμεία.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του σε χώρο εκτός του Σταδίου ή να τα παραδίδει στα Ταμεία (νότια ταμεία για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και βόρεια και δυτικά ταμεία για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ), όπου θα παραλαμβάνονται για φύλαξη και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα αξίας. Επίσης αναφέρεται ότι, η στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος καλούμε όλους τους φιλάθλους να επιδείξουν πνεύμα αθλητοπρέπειας προς αποφυγή οποιονδήποτε εκτρόπων. Η Αστυνομία θα βρίσκεται τόσο στους αθλητικούς χώρους όσο και στη περιοχή γυρω από το ΓΣΠ με στόχο να παρέχει όλες τις δυνατές διευκολύνσεις στους φίλαθλους έτσι ώστε η προσέλευση στο γήπεδο αλλά και η παρακολούθηση του αγώνα να γίνει με όσον το δυνατόν καλύτερο και ασφαλή τρόπο.