Home TOP NEWS Στο Ισραήλ οι διεθνείς

Στο Ισραήλ οι διεθνείς

SAKI6209


Στο Ισραήλ έφθασε η Εθνική ομάδα των Ανδρών, ενόψει του αγώνα με την Εθνική ομάδα της χώρας το ερχόμενο Σάββατο, για τα προκριματικά του EURO 2016.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση σε προπονητικό κέντρο, κοντά στο ξενοδοχείο που θα καταλύσε η αποστολή της ομάδας μας στην Ιερουσαλήμ.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, με προπόνηση στις 19:30 στο “Teddy Stadium” που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο αγώνας της Εθνικής μας με το Ισραήλ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.

Η Κύπρος, με νίκη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την τρίτη θέση στον τελευταίο αγώνα με τη Βοσνία στις 13 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ ενώ το Ισραήλ, αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει εξασφαλίσει την τρίτιη θέση.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο:

21:45 Ισραήλ – Κύπρος21:45 Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Ουαλία21:45 Ανδόρα – Βέλγιο