Home TOP NEWS Αν όχι εμείς, ποιος;

Αν όχι εμείς, ποιος;

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (243)


Έχει πάρει φόρα ο αιώνιος και για την ώρα μοιάζει ασταμάτητος. Ότι κι αν λέγεται ή ψιθυρίζεται, η ουσία είναι πως καθαρίζει με μεγάλα σκορ τον ένα αντίπαλο μετά τον άλλο. Η πραγματικότητα είναι πως έχουν μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ τους, ενώ δεν τους ενοχλεί και κανείς, υπό την έννοια πως δεν πρόκειται να πάει ποτέ σφύριγμα τους στραβά. Με την εικόνα που βγάζουν, είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Αν η τελευταία πρόταση, δεν είναι αρκετό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας και όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει των δυο κρίσιμων εβδομάδων, δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας κινητοποιήσει. Μπόλικη ποιότητα έχουμε και εμείς στην ομάδα μας, όπως και παίκτες αξίας. Δεν μας λένε ούτε Σαλαμίνα, ούτε Ένωση, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε δυο εβδομάδες πάμε να κερδίσουμε. Ναι, ως τώρα είχαμε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και σίγουρα δεν λύθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Αλίμονο όμως αν κατεβούμε σε ματς με άλλο στόχο από τη νίκη.

Οι συνθήκες δεν είναι ρόδινες για μας, ανεξάρτητα από τις δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά ποτέ δεν θα είναι ρόδινες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της δυο μεγάλες προκλήσεις, μια με την ΑΕΚ και μια με το Αποέλ. Τώρα θα αποδείξει από τι είναι φτιαγμένη, τώρα είναι η ώρα της αλήθειας. Αν δεν τους κερδίσουμε εμείς, αν δεν τους κοντράρουμε εμείς, ποιος θα το κάνει;