Home TOP NEWS Έδειξε κάτι η επιλογή;

Έδειξε κάτι η επιλογή;

ag3-omonoia-doxa-a (37)


Επί Καϊάφα, ο Τζάκσον Μεντί έμοιαζε ξένο σώμα. Στα τελευταία παιχνίδια του Κύπριου τεχνικού στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλαμβανόταν καν στις αποστολές της ομάδας. Από το Ηλίας Πούλλος μάλιστα έβγαινε πως στις προπονήσεις δεν κάνει όσα μπορεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς. Σε αποστολή επέστρεψε, στο ντεμπούτο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Στο παιχνίδι με τον Άρη λοιπόν, ο Μιλόγεβιτς έχασε δυο κεντρικούς αμυντικούς. Τον βασικό του Ρούνιε και τον κατά συνθήκη Γκουλόν που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Κροάτη. Όταν αναγκαστικά βγήκε και ο Γάλλος, ο Μιλόγεβιτς προτίμησε να δώσει την ευκαιρία στον Τάσο Καντούτση να ντεμπουτάρει, παρά να χρησιμοποιήσει τον Τζάκσον Μεντί.

Ίσως στο τέλος της ημέρας το γεγονός να μην λέει και τίποτα. Ίσως βέβαια από την άλλη, η επιλογή Καντούτση να υποδηλώνει πως όπως ο προκάτοχος του, έτσι και ο Μιλόγεβιτς δεν βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του Μεντί. Όπως και να έχει, ο άσσος από τη Σενεγάλη έχει στη διάθεση του ένα μήνα να πείσει το κόουτς να του δώσει ευκαιρία.