Home TOP NEWS Match Report: Τι να πρωτοφτιάξει

Match Report: Τι να πρωτοφτιάξει

Σε ένα ματς που φανέρωσε αρκετές αδυναμίες μας, αγωνιστικές, και ρόστερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στο 2-2 με το Παραλίμνι. Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας για μεγάλα χρονικά διαστήματα όμως ήταν ακίνδυνη ενώ στοίχισαν και τα λάθη στην άμυνα.


Α’ ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς όμως να κυριαρχήσει. Στο 14′ ο Σκέμπρι έκανε προβολή στα χέρια του Αμπάρη και ένα λεπτό μετά ένα σουτ του Χάφεζ έφυγε άουτ. Τελικά το Παραλίμνι σκόραρε στην πρώτη του ευκαιρία. Στο 17 μετά από φάουλ από αριστερά, ο Μπόζοβικ έπιασε κεφαλιά κάνοντας το 0-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα με το Σκέμπρι. Ο Οικονομίδης και ο Σέρινταν συνδυάστηκαν άψογα, ο Γιόγιο έκανε τη σέντρα και ο Σκέμπρι με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρόφερνε τη περιοχή της Ένωσης, που αμυνόταν μαζικά και στο 31′ ένα σουτ του Γκουλόν πέρασε λίγο άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε για την Ένωση. Σε μια κάθετη πάσα Μπάσοφ και Ντίξον έφυγαν μόνοι, ο Βούλγαρος έδωσε στο Ντίξον που προ κενής εστίας έκανε το 1-2. Στο 45′ ένα φάουλ του Κιρμ αποκρούστηκε εύκολα από τον Αμπάρη. Σκορ ημιχρόνου 1-2.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία γου β’ ημιχρόνου ήρθε στο 51′ Ο Χάφεζ έκανε κόρνερ ο Σκέμπρι τη προβολή, αμυντικός της Ένωσης όμως απέκρουσε στη γραμμή. Ένα λεπτό μετά ο Ασσίς έκανε σουτ άουτ. Στο 55′ ο Χάφεζ έκανε φάουλ, άουτ. Μετά από αυτό το ξέσπασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μεγάλο χρονικό διάστημα παρότι κρατούσε μπάλα αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες. Ένα σουτ του Άντικ που απέκρουσε εύκολα ο Παναγή και ένα του Γκουλόν που έφυγε άουτ, ήταν ότι είδαμε στο διάστημα 55-75. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 84′. Ο Μπεμπέ έδωσε κάθετη στον Ασσίς που με τη πρώτη βρήκε το Ρουσιά. Ο Ονησίφορος προ κενής εστίας ισοφάρισε. Σττο 87′ ο Ασσίς έκανε δυνατό σουτ, ο Αμπάρης όμως ήταν σε ετοιμότητα. Στο 88 απείλησε και το Παραλίμνι όμως ο Παναγή απέκρουσε το σουτ του Παπαδόπουλου. Ένα λεπτό μετά ο Ρομαρίκ έκανε κεφαλιά μόλις άουτ. Στο 93′ μια προβολή του Ζίγκι αποκρούστηκε από τον Αμπάρη. Τελευταία ευκαιρία ένα σουτ του Ράμος μέσα από τη περιοχή άουτ.

Συμπερασματικά

Παρότι ισοφαρίσαμε και πήραμε ένα βαθμό, μόνο μισοάδειο μπορούμε να δούμε το ποτήρι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει τα κενά του ρόστερ της και κλότσησε άλλη μια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων.