Home TOP NEWS Το λέει και ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς!

Το λέει και ο ίδιος ο Μιλόγεβιτς!

ag16-doxa-omonoia-b (2)


Δεν κρύφτηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε για μεταγραφικά θέματα. Ξεκαθάρισε πως υπάρχουν δυσκολίες, ενώ εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και στην αναξιοπιστεία συγκεκριμένων μάνατζερ αλλά και την αδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σπρώξει κάποιες περιπτώσεις. Είπε χαρακτηριστικά:

«Καθημερινά κάνουμε επαφές ακόμα και σήμερα. Εδώ παίζονται πολλά, δεν λέω κάτι καινούριο. Είναι γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που προτάθηκαν και όταν ήρθαμε να συζητήσουμε δεν μπορούν να έρθουν ή έχουν συμβόλαια. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες διαφοράς. Να μας δώσουν κάτι καλύτερο. Είχαμε συζητήσεις με παίκτες που μας ενδιέφεραν, τελικά ή δεν είναι ελεύθεροι ή κάτι άλλο, παίζονται πολλά. Μελετάμε μέρα νύκτα, ψάχνουμε πληροφορίες, στο τέλος ο παίκτης δεν έρχεται. Όχι για οικονομικούς λόγους, για άλλους. Θα κάνουμε μεταγραφές, ελπίζω να βρούμε αυτά που θέλουμε».

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τα πιο πάνω του λόγια στην ουσία φανέρωσε όλες μας τις αδυναμίες όσον αφορά τον εντοπισμό παικτών και το κλείσιμο τους. Είναι για αυτό που λέμε ξανά και ξανά πως απαιτείται πρόσληψη έμπειρου καταξιωμένου τεχνικού διευθυντή, για να αποφεύγονται εγκλωβισμοί και τρακκαρίσματα, για να βελτιστοποιηθούν οι διαδικασίες και για να μην μπλέκουμε στο τέλος σε περίεργες καταστάσεις. Η χθεσινή μέρα έπρεπε να αποτελεί για μας καμπανάκι, όχι να σφυρίζουμε αδιάφορα. Τεχνικό διευθυντή χθες!