Home TOP NEWS Υπομονή και επιμονή

Υπομονή και επιμονή

AG32-anorthosi-omonoia (118)


Δύσκολες πάντα οι διπλές αναμετρήσεις. Το ζούμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη και ξέρουμε όλοι πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα που καταφέρνει να τις ελέγξει, είναι αυτή που παίρνει στο τέλος το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με σκορ 0-0, είχαν ολοκληρωθεί φέτος τόσο η αναμέτρηση με τη Γιαγκελόνια στη Πολωνία, όσο και αυτή με την Μπρόντμπι στη Δανία. Την πρώτη φορά είμαστε συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό και περάσαμε, την δεύτερη τα λάθη μας άφησαν την πρόκριση να μοιάζει όνειρο.

Το σημερινό ματς χρειάζεται μπόλικη υπομονή και συγκέντρωση. Το μηδέν πίσω θα διατηρηθεί μόνο αν αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, ειδικά στα μετόπισθεν. Η ομάδα μας έχει καταφέρει αρκετές φορές φέτος να μην δεχθεί γκολ και το ίδιο πρέπει να κάνει και σήμερα. Στην αντίπερα όχθη πρέπει να είναι επίμονη, αλλά υπομονετική. Ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα οργανωμένος και το ματς μπορεί να πάει οπουδήποτε. Πρέπει να είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τα οποιαδήποτε δεδομένα διαμορφωθούν.

Ακόμα κι αν μείνουμε πίσω στο σκορ λοιπόν, ακόμα κι αν αναιρεθούν τα όσα αναφέρουμε στη προηγούμενη παράγραφο, το ματς δεν τελειώνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξανακερδίσει με σκορ την ΑΕΚ μες τη χρονιά, γιατί να μην το κάνει και σήμερα;