Home TOP NEWS Βλέπει Κουτρουμπή ο Νταμπίζας;

Βλέπει Κουτρουμπή ο Νταμπίζας;

koutroumpis


Είναι γνωστό πως παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει και τον προγραμματισμό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr ένας από τους παίκτες που βλέπει είναι ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής. Το μυαλό όλων βέβαια στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο σημερινό παιχνίδι, ο μόνος που ασχολείται με αυτά τα θέματα είναι ο Νταμπίζας. Έτσι κι αλλιώς ειδικά από Ελλάδα πλευρά, θα ακούσουμε πολλά από τη στιγμή που έχουμε το συγκεκριμένο τεχνικό διευθυντή. Να τονίσουμε ότι ο Νταμπίζας δεν έχει ακόμα παραδώσει έκθεση με στόχους και θέσεις που θέλει να ενισχύσει. Πιο κάτω το δημοσίευμα του sport24.gr:

“O Nίκος Νταμπίζας όχι μόνο έχει πιάσει ήδη δουλειά στην Ομόνοια αλλά καταστρώνει τα πλάνα του και για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, λοιπόν, ψάχνει για παίκτες ακόμη και από την πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ποιόν έχει… βάλει συγκεκριμένα στο μάτι για λογαριασμό της Ομόνοιας; Τον Γιώργο Κουτρουμπή!

Επιλογή Νταμπίζα αποτέλεσε τον Ιούλιο του 2013 για το τριφύλλι της Αθήνας ο σέντερ μπακ που είχε μείνει ελεύθερος τότε από την ΑΕΚ, επιλογή ξανά δική του είναι τώρα για το τριφύλλι της Λευκωσίας κι ας δένεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 με τον ΠΑΟ.

Ο “Ντάμπι” χωρίς υπερβολή θεωρεί τον 25χρονο άσο έναν από τους καλύτερους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς ενώ κάποια πράγματα πάνω στον Κουτρουμπή του θυμίζουν τον ίδιον.

Σύμφωνα με την πιάτσα των agent, λοιπόν, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας “καλοβλέπει” τον Κουτρουμπή αν και την δεδομένη στιγμή παρακολουθεί μάλλον διακριτικά την περίπτωσή του.

Ποντάρει βέβαια στο οτι παρόντων Τελάντερ – Μολέντο – Σάντσεθ ακόμη και του Ταυλαρίδη που ανανέωσε, το πιθανότερο είναι να… περισσεύει την νέα σεζόν (σίγουρα δεν θα ξεκινήσει ως βασική λύση).

Ξέρει επίσης ο Νταμπίζας πως δεν σηκώνει το κλίμα τον Κουτρουμπή στο ΠΑΟ, από την στιγμή που έχει μπει και στο “μάτι” των οργανωμένων. Πιθανότατα να γνωρίζει πως και η πλευρά του παίκτη “ψάχνεται” προς Ιταλία μεριά. Περιμένει έτσι για να “κτυπήσει” την κατάλληλη στιγμή…”