Home TOP NEWS Σέρινταν: “Εγώ απλά πρέπει να συνεχίσω να βάζω γκολ”

Σέρινταν: “Εγώ απλά πρέπει να συνεχίσω να βάζω γκολ”

AG27-omonoia-anorthosi-sheridan (176)


Ο Κίλιαν Σέρινταν μιλάει σε μέσο της πατρίδας του και απαντάει στους λόγους που τον έκαναν φέτος να πετύχει αρκετά γκολ αλλά και γιατί ο ίδιος πιστεύει πως δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.

Ο Σέρινταν μίλησε αρχικά για τον κόσμο, λέγοντας: «Οι οπαδοί έχουν μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο εδώ. Στα μεγάλα παιχνίδια η παρουσία τους παίζει σημαντικό ρόλο. Αν έχουμε κακό αποτέλεσμα τότε θα ‘ρθούνε στο προπονητικό κέντρο. Μια μέρα είχαμε παρουσία 20-30 ατόμων στην προπόνηση».

«Πιστεύω το ποδόσφαιρο της Κύπρου έχει υποτιμηθεί αρκετά. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που είναι σε καλό επίπεδο. Κάποιοι παίκτες ξένοι έρχονται εδώ στη δύση της καριέρας τους. Μπορεί να μην είναι τα μεγαλύτερα ονόματα, έχουν όμως εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα», ανέφερε για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Ο Ιρλανδός έχει φέτος σπάσει κάθε ρεκόρ καριέρας. Βρίσκεται στα 15 γκολ στο θεσμό του Πρωταθλήματος, ενώ γκολ πέτυχε σε Ευρώπη και Κύπελλο. Η εξήγηση του:

«Από τον Ιανουάριο είμαι βασικό στέλεχος της ομάδας και έχω συμμετοχή στα περισσότερα γκολ. Τα συνεχόμενα 90λεπτα πιστεύω με βοήθησαν. Στο παρελθόν έπαιρνα 15-20 λεπτά χρόνο σε κάθε αγώνα. Όσο το περισσότερο είσαι στον αγωνιστικό χώρο, τόσα περισσότερα θα προσφέρεις».

Cillian-Sheridan-Ireland1

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους Ιρλανδούς, είναι γιατί δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας τους. Ο ίδιος λέει ότι: «Δεν είναι απόφαση που θα κάνω εγώ. Εγώ απλά θα συνεχίσω να σκοράρω. Ίσως να μην είναι το στιλ του ποδοσφαιριστή που χρειάζονται».