Home TOP NEWS Δεν είναι εύκολο το επόμενο

Δεν είναι εύκολο το επόμενο

Σε προηγούμενο άρθρο μας, κάναμε λόγο για βατά παιχνίδια στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Βατά όμως δεν σημαίνει εύκολα. Και ειδικά το επόμενο μόνο τέτοιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μια ματιά άλλωστε στην βαθμολογία είναι ικανή να σας πείσει. Ανεξάρτητα με το τι έδειξαν οι δυο ομάδες στον πρώτο γύρο, παίζει ο πέμπτος με τον έκτο στο σπίτι αυτού που κυνηγάει. Το ματς κρύβει παγίδες και το τρίποντο δεν θα έρθει χωρίς προσπάθεια.


Ειδικά αν μείνουμε κολλημένοι στο αιώνιο ντέρμπι, να είστε βέβαιοι πως θα προσθέσουμε κι άλλα εμπόδια στον δρόμο μας. Δεν μας παίρνει να μην είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στα του επόμενου ματς. Ο Ερμής έδειξε μέχρι στιγμής καλά στοιχεία, χαρακτηριστικό είναι πως η ΑΕΚ τον κατέβαλε με αυτογκόλ και η ΑΕΛ μόλις στο 90′. Επιβάλλεται να στρέψουμε άμεσα την προσοχή μας σε αυτό το παιχνίδι και να του αποδώσουμε την ανάλογη σημασία. Θα χρειαστεί να χύσουμε ιδρώτα για να τα καταφέρουμε.

Είμαστε πίσω βαθμολογικά από εκεί που θα έπρεπε και στοχεύσαμε το καλοκαίρι. Για να καταφέρουμε να ανέβουμε, επιβάλλεται σε πρώτη φάση να κερδίσουμε τα παιχνίδια με τις θεωρητικά πιο μικρές ομάδες και όταν έρθει η ώρα να είμαστε πιο έτοιμοι στα ντέρμπι. Ο Ερμής είναι το πρώτο εμπόδιο και στη θεωρία το πιο ψηλό από τα επόμενα πέντε. Απόλυτη σοβαρότητα και το βλέμμα στον αγώνα.