Home TOP NEWS “Ο Πάμπος μπορεί, χρειάζεται όμως υπομονή”

“Ο Πάμπος μπορεί, χρειάζεται όμως υπομονή”

 


Ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις τελευταίες χρονολογικά μεγάλες της επιτυχίες, ή αν προτιμάτε πιο συγκεκριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2009-10 και των δύο συνεχόμενων κυπέλλων (2010-11 & 2011-12), ήταν ο Μπρούνο Αγκουιάρ.

Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε πέρυσι το καλοκαίρι την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Οριεντάλ Λισαβόνας στην οποία αγωνίστηκε (2014-16) μετά την αποχώρησή του από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Του Χρίστου Θεοχάρους, goal.com.cy

Πλέον, στα 36 του χρόνια σκέφτεται τα επόμενα βήματα στην καριέρα του και βρίσκεται ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλημμα: Προπονητική ή εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών δουλεύοντας για λογαριασμό κάποιας μανατζερικής εταιρεία. Έτσι κι αλλιώς τα κατατόπια τα γνωρίζει καλά, αφού «κουβαλάει» στις πλάτες του πλούσια καριέρα. Άλλωστε κατάγεται από χώρα «ποδοσφαιρομάνα».

Επικοινωνήσαμε με τον Πορτογάλο άσο ο οποίος εκτός από τις πιο πάνω αναφορές, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει όσα έζησε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την οποία ακόμη ενδιαφέρεται να μαθαίνει νέα. Εξ ου και το γεγονός πως όταν η αποστολή της Εθνικής μετέβη στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει τους Ίβηρες σε φιλικό αγώνα, συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του Ρενάτο Μαργκάσα, Ανδρέα Αβραάμ και Δημήτρη Χριστοφή.

Γνωρίζει επίσης πολύ καλά τις ικανότητες του νέου τεχνικού των πρασίνων Πάμπου Χριστοδούλου. «Πιστεύω πως ο Πάμπος Χριστοδούλου που μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά αυτό που εύχομαι να γίνει και συστήνω, είναι ο κόσμος της ομάδας να κάνει υπομονή. Επίσης πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλάνο 2-3 χρόνων», είπε αρχικά ο Αγκουιάρ μιλώντας στο Goal.com.cy.

«Ο Αποέλ είναι η πιο δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια και η καλύτερη στην Κύπρο, όμως το κυπριακό πρωτάθλημα χρειάζεται μία ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ και αν κάνει υπομονή ο κόσμος της, και συμπαρασταθεί στην προσπάθεια θα έλθουν ξανά οι επιτυχίες», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην καλύτερή του στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόνισε πως αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Μάιο του 2010. Σχετικά με τη χειρότερή του, αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του στους πρώτους έξι μήνες του στο «τριφύλλι».