Home TOP NEWS Να έρθουν μόνο αν προσθέτουν ποιότητα

Να έρθουν μόνο αν προσθέτουν ποιότητα

Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φωνάζει και δεν αφορά μόνο μια θέση. Η βαθμολογία άλλωστε είναι εκεί, το πιο ισχυρό και πιο σκληρό αποδεικτικό των προβλημάτων μας. Από την άλλη, έχουμε αποκτήσει σχεδόν 100 ποδοσφαιριστές την τελευταία 5ετία και το ποσοστό μας στην επιτυχία μεταγραφών δεν μας κολακεύει καθόλου. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε πως πρέπει να έρθουν παίκτες μόνο αν είμαστε βέβαιοι πως προσθέτουν ποιότητα.


Αλλιώς, θα προσθέσουν απλά στις οφειλές της ομάδας μας σε πρώην ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μέσω πρωταθλήματος θέλει ένα μικρό θαύμα για να διεκδικήσει κάτι, οπότε χρειάζεται σύνεση και προσοχή περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γιατί είναι και το οικονομικό ένα φλέγον θέμα. Εδώ και καιρό λέγεται και γράφεται, για θέμα στις πληρωμές, ο Φελτχούιζεν ήρθε με δηλώσεις του στην Ολλανδία να κάνει λόγο για 4 μισθούς. Που μάλλον είναι υπερβολικό σαν δήλωση, αφού με αν ήταν 4 μήνες θα έμεναν πολλοί ελεύθεροι, αλλά και 2 να είναι και 2.5, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και αντι-κίνητρο για όλους τους εργαζόμενους.

Με αυτά στο μυαλό λοιπόν, λέμε ξεκάθαρα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις που θα κάνει. Και κατακρίβιαν, αν μπορεί να βρεθεί φόρμουλα να φύγουν παίκτες που δεν βοήθησαν, χωρίς κόστος, προκειμένου να μειωθεί το μισθολόγιο, πρέπει να το εξετάσει. Να προσθέσουμε ποιότητα αν μπορούμε, να αφαιρέσουμε και αχρείαστους μισθούς. Αλλιώτικη η μεταγραφική στο μυαλό μας, χωρίς να διεκδικούμε κανένα αλάθητο.