Home TOP NEWS Μονόδρομος η εξέταση της πρότασης Πογιατζή

Μονόδρομος η εξέταση της πρότασης Πογιατζή

 


Όπως ενημέρωσε εχτές ο Ρόης Πογιατζής, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέχει την επίσημη πρόταση πλέον από το συγκεκριμένο επενδυτή, ο οποίος ενδιαφέρεται για τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας μέσω εταιρίας. Ο ίδιος μάλιστα στο κείμενο του συγκρίνει τη δική του πρόταση με αυτήν του Παπασταύρου, υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερη.

Πάντως, ο Λώρης Κυριάκου είχε δηλώσει προεκλογικά ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να υπερτερεί αυτής που ο δικός του συνδυασμός προκρίνει. Με τα πιο πάνω γεγονότα, αποτελεί πλέον μονόδρομος η εξέταση της εν λόγω πρότασης και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να κάνει τη σύγκριση για να είναι σε θέση να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Άλλωστε, το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουμε όλοι. Αν δεν μελετηθεί η καινούρια πρόταση, πώς θα ξέρουν στην ομάδα μας ότι έκαναν την πιο συμφέρουσα επιλογή; Άσε που η άποψη μας είναι ότι αν ακολουθούνταν οι σωστές διαδικασίες, αυτήν την στιγμή θα είχαμε πολλές περισσότερες επιλογές για να διαλέξουμε. Έστω και την υστάτη, το Δ.Σ μπορεί με αυτό το βήμα να στείλει κάποια μηνύματα στον κόσμο.