Home TOP NEWS Τα επιχειρήματα όσων διαφωνούν

Τα επιχειρήματα όσων διαφωνούν

 


Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι εδώ δεν κάνουμε το δικηγόρο του διαβόλου, ούτε επιδιώκουμε περαιτέρω ένταση. Από εκεί και πέρα, κρίνοντας από τα σχόλια και τις αντιδράσεις του κόσμου, πέραν από αυτούς που διαφωνούν με την ίδια την πρόταση Παπασταύρου, υπάρχουν και αυτοί που κατακρίνουν τη διαδικασία με την οποία καταλήξαμε στη συγκεκριμένη πρόταση.

Στην περασμένη Εκλογική Συνέλευση ο κόσμος ψήφισε πρόσωπα για να εκλέξει Διοικητικό Συμβούλιο και όχι να αποφασίσει το μέλλον του Σωματείου. Επίσης, με την υποβολή της πρότασης από τον κ.Πογιατζή, είναι ξεκάθαρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τουλάχιστον δυο επιλογές για το πως θα προχωρήσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι με σωστές διαδικασίες, τώρα θα μελετούσαμε περισσότερες από δυο προτάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες της πρότασης. Πώς είναι δυνατόν αυτοί που ψήφισαν το συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου, να έδιναν εντολή για την πρόταση, χωρίς να έχουν το ολοκληρωμένο κείμενο στα χέρια τους;

Όλα τα πιο πάνω επιχειρήματα παραθέτονται από πολύ κόσμο και δεν μπορούν να αγνοούνται από το νεοεκλεγέν Δ.Σ. Άλλωστε, θα πάρουμε την πιο ιστορική απόφαση στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό από μόνο του θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να προχωρήσουμε με σωστές διαδικασίες.