Home TOP NEWS Μετρούν (και) όλα τα παρεμφερή

Μετρούν (και) όλα τα παρεμφερή

 


Πολλές φορές γράψαμε ότι, κάθε χρόνο που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτά μια ντουζίνα και πλέον ποδοσφαιριστές, χρειάζεται πρώτα να βρεθεί η χημεία μεταξύ τους και να συμπεριφέρονται σαν σύνολο στον αγωνιστικό χώρο. Είθισται επίσης να τονίζεται ότι αυτό επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις προπονήσεις, τα φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια.

Δεν πρέπει βέβαια, να παραγνωρίζεται η σημαντικότητα άλλων παραγόντων που συμβάλλουν μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό αποτέλεσμα. Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η διατήρηση των αποδυτηρίων και γενικά μια ισορροποία και ηρεμία μέσα στο “Ηλίας Πούλλος”, είναι στοιχεία που βοηθούν σε αυτό που γράψαμε στην πρώτη παράγραφο. Ας μην αναφερθούμε στην τελευταία 10ετία και το πόσο κατασταμένα ήταν όλα στους πιο πάνω τομείς.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να προγευματίζουν όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο, πριν από την πρωινή προπόνηση. Επίσης, εικάζουμε ότι έχουν οριστεί υπεύθυνοι για την ομαλή προσαρμογή των νέων αποκτημάτων στην ομάδα. Το γεγονός ότι οι πλήστοι μιλούν την ισπανική γλώσσα είναι οποσδήποτε θετικό και συμβάλει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους. Η πρώτη τριβή με την ιστορία της ομάδας έχει ήδη γίνει, αν και συνήθως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια, για να γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να συνεχίστούν, μέχρι οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν τις σχέσεις μεταξύ τους, αλλά και με την ομάδα, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να δουλέψουν κάτω από υγιείς συνθήκες για επίτευξη των στόχωνς της ομάδας.

Και δε λέμε ότι 20 και πλέον άνθρωποι θα γίνουν κολλητοί και θα ταιριάζουν μεταξύ τους σαν χαρακτήρες. Ωστόσο, εν έτη 2018 και αφού μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να σμείξουν μεταξύ τους και μετέπειτα, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι μόνο σαν σύνολο θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Στην κορυφή!