Home TOP NEWS Συμπληρώνεται το παζλ

Συμπληρώνεται το παζλ

 


Μαζεμένες ανακοινώσεις τις τελευταίες μέρες και το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γέμισε επίσημα. Από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Κριστιάν Μόντες και κάπως έτσι θα κλείσει το κενό του δεύτερου επιτελικού. Το παζλ σιγά σιγά συμπληρώνεται, αφού ουσιαστικά απομένουν μόνο δυο μεταγραφές. Η μια αφορά στην ουσία και πάλι παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο, η άλλη όμως παίκτη που θα είναι της διαφοράς.

Στην πρώτη περίπτωση αναφερόμαστε φυσικά στον επιθετικό που θα έρθει να πλαισιώσει τους Γκρίνιτς και Ντάρμπισαϊαρ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της Κύπρου τα τελευταία δυο χρόνια, οπότε η λογική λέει πως δεν θα ξηλωθεί κιόλας για τον παίκτη που θα έρθει. Οι πληροφορίες μας λένε πως έχει βρεθεί νεαρός (λίστα Α) ποδοσφαιριστής με μπόλικα κίνητρα και προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται ο Ανχέλ Γκόμεθ.

Όσον αφορά τώρα τον κεντρικό αμυντικό, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αυτό μαρτυρά τουλάχιστον το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ κινήθηκε για παίκτες όπως ο Μπαμπίν, ο Μικέλ Γκονζάλες και ο Μάικα Ρίτσαρτς. Για τον τελευταίο έγινε κίνηση πριν ένα περίπου μήνα, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο και τώρα, αλλά δεν μπορεί να αποκλείεται τίποτα. Το βέβαιο είναι πως αναζητείται κεντρικός αμυντικός από το πάνω ράφι.