Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ για κάρτα φιλάθλου και ώρες διεξαγωγής των αγώνων

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ για κάρτα φιλάθλου και ώρες διεξαγωγής των αγώνων


Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου, αλλά και στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Ο ΠΑΣΠ απέστειλε αίτημα για αλλαγή των ωρών, για να βοηθηθούν οι ποδοσφαιριστές, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Αναλυτικά:

Για την κάρτα φιλάθλου: «Το πρόβλημα προέκυψε από την μη τήρηση της νομοθεσίας. Το πρόβλημα δεν θα επιλειθεί. Θεωρώ πως είναι καλό μέτρο γιατί μπορεί να βοηθήσει, υπό την προϋπόθεση να τηρηθεί η νομοθεσία και να βελτιωθούν και να γίνουν έργα. Για να μπορέσει να παράξει έργο. Να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις».

Για το αν έχουν πάρει απάντηση από την ΚΟΠ για τις ώρες διεξαγωγής: «Το θέμα θα επιλυθεί εντός της ημέρας. Ελπίζω να μετακινηθούν τα παιχνίδια μισή ώρα πιο μετά. Να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να αρχίσουν μισή ώρα πιο μετά οι αναμετρήσεις. Θα ήταν καλό να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να έχουν πιο εύκολο έργο. Είναι μεγάλη η συμφόρηση όσο αφορά τη ζέστη και την υγρασία. Για αυτούς που το αντιλαμβάνονται, έστω και 40 λεπτά, παίζουν σημαντικό ρόλο. Μέχρι το απόγεμα θα έχουμε οριστική απάντηση για το αν θα αλλάξει η ώρα διεξαγωγής των αγώνων».

Για το σχεδιασμό που ακολουθεί το Κυπριακό ποδόσφαιρο και το πως μπορεί να αναπτυχθεί: «Πρέπει να κάνουμε ένα διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια. Αν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, πρέπει να σταματήσουμε να λέμε διακιολογίες ότι δεν έχουμε τα γήπεδα. Έχουμε δυο επαγγελματικές κατηγορίες, την Α’ και την Β’. Πρέπει να δούμε πιο σοβαρά τα πράγματα για το πως θα επενδύσουμε και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Η δουλειά του σωματείου είναι να προσφέρει θέαμα. Μέχρι τώρα η χρονιά, δεν άρχισε και τόσο καλά. Ευελπιστώ να τελειώσει πολύ καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όλη αυτή την εικόνα».

Πηγή: www.sport-fm.com.cy