Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου για το παιχνίδι με τον Διγενή και τη συνέχεια

Ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου για το παιχνίδι με τον Διγενή και τη συνέχεια


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Σωκράτης Χατζηβασιλείου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι παιχνίδι με τον Διγενή, αλλά και στη συνέχεια. Αναλυτικά:

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομίδη της, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Σωκράτης Χατζηβασιλείου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νίκη απέναντι στον Διγενή Μόρφου, αλλά και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα.

«Στο παιχνίδι με τον Διγενή Μόρφου παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί. Περιμέναμε οτι θα μας έβαζε δύσκολα ο αντίπαλος, αλλά ήμασταν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Έτσι, καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ίδιο θα χρειαστεί να κάνουμε και απέναντι στην Καρμιώτισσα. Ενωμένοι και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη. Στόχος μας, στη φετινή σεζόν, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά να μάθουμε να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο», το σχόλιο του Σωκράτη Χατζηβασιλείου.

Η αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα U17 θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (29/09) στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών.