Home TOP NEWS Τα δύο καθήκοντα του Γκόμεθ

Τα δύο καθήκοντα του Γκόμεθ


Ο Άνχελ Γκόμεθ αυτή τη στιγμή είναι παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής. Από τη μια πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα και από την άλλη να βρει τον επόμενο κόουτς.

Για την ώρα ο Ισπανός πρέπει να αφοσιωθεί στο πως να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Πάφο και να πάρει τη νίκη. Το γνωρίζει και ο ίδιος ότι οι τρεις σερί ήττες είναι ήδη πολλές και στοιχίζουν στην ομάδα και δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο έδαφος. Ανεξαιρέτου του τι συνέβη στην ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες μέρες, πρέπει να βρει τον τρόπο να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Στο πίσω μέρος του μυαλού το ωστόσο, σκέφτεται για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Αξιολογούνται καθημερινά αρκετά ονόματα και η επιλογή του εκλεκτού πρέπει να γίνει με προσοχή αλλά και πολλή μελέτη. Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι την ανεύρεση του επόμενου κόουτς για να μη γίνουν άλλα λάθη. Ευχή όλων μας η επιλογή να είναι η κατάλληλη και να βρει η ομάδα το δρόμο της.

Ασφαλώς και η δουλειά που έχει να κάνει δεν είναι εύκολη. Από τη στιγμή όμως που πάρθηκε η απόφαση να είναι αυτός που θα πάρει το βάρος της ομάδας χρειάζεται να βρει τις λύσεις και για αρχή η ομάδα να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πάφο και έπειτα να φέρει έναν αξιόλογο προπονητή.