Home TOP NEWS Match Report: Ήττα με 1-2 από το Αποέλ

Match Report: Ήττα με 1-2 από το Αποέλ


Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ από το Αποέλ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά η ποιότητα ενός και μόνο ποδοσφαιριστή ήταν αρκετή για να χάσει τον αγώνα. Σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ Ο Γκόμεθ (29′), ενώ για το Αποέλ σκόραρε δις ο Τάμαρι και γύρισε το ματς(66′, 69′).

Α’ Ημίχρονο

Ξέφρενος ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 2′ ένα σουτ του Κούσουλου πέρασε πολύ εκτός, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Νατέλ δοκίμασε να απειλήσει τον Παναγή με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 4′ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας μάζεψε άλλο ένα σουτ, ενώ στο 16′ έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ απευθείας φάουλ του Αποέλ. Στο 21′ ο Καζου βρήκε το δοκάρι μετά από λάθος στην περιοχή μας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παναγή απέκρουσε το τετ α τετ με τον Ζαχίντ. Στο 29′ το σκορ άνοιξε, με τον Γιόρντι Γκόμεθ να κλέβει στην μεσαία γραμμή και να κρεμάζει τον Βάτερμαν από τα 45 μέτρα, σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ. Στο 33′ ο Ματ πήγε να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα του αντιπάλου, με τον Βάτερμαν να προλαβαίνει σωτήρια, ενώ στο 38′ είχαμε νέα απόκρουση από τον Παναγή. Στο 41′ ο Κωνσταντίνος σφράγισε μια φανταστική παρουσία πρώτου ημιχρόνου με νέα απόκρουση σε τετ α τετ και πάλι με τον Ζαχίντ. Αυτή ήταν και τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με σουτ του Ζίβετς στο 49′ με καλές προϋποθέσεις να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Στο 57′ μια κεφαλιά του Νατέλ, μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καζού έστειλε τη μπάλα λίγο έξω σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Το Αποέλ δυστυχώς γύρισε το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά με σκόρερ τον Τάμαρι. Πρώτο με πλασέ εντός περιοχής στο 66′ και στην συνέχεια με σουτ εκτός περιοχής στο 69′. Στο 74′ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει με καλή προσπάθεια με Ραμίρεζ, που στόπαρε και έκανε το γυριστό σουτ λίγο πάνω από την εστία. Ο Παναγή δέχτηκε άδικη κόκκινη κάρτα στο 90′ σε φάουλ εκτός περιοχής, η εκτέλεση του οποίου πέρασε λίγο έξω με τον Κούσουλο τερματοφύλακα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, ενώ είχε και σε πολύ καλή μέρα τον Παναγή στο πρώτο ημίχρονο που έβγαλε δύο τετ α τετ και ένα δύσκολο φάουλ. Η ομάδα κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το υπέρ της προβάδισμα, ατύχησε ωστόσο με Λόε και Γκόμεθ που τραυματίστηκαν. Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να κλείσει χώρους και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, αλλά η ποιότητα του Τάμαρι που σκόραρε δις σε 3 λεπτά, ήταν αρκετή για να γυρίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι. Κρίμα για την προσπάθεια, δεν ήταν αρκετή ωστόσο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι…