Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφοροποιήσεις

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφοροποιήσεις


Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει σήμερα στο «Αμμόχωστος» (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει καταστρώσει πλάνο νίκης.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Εν τη απουσία του Παναγή η λογική λέει ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μεχίας, χωρίς να αποκλείεται πάντως ο Αναστασίου να δώσει χρόνο συμμετοχής στον μικρό Αντωνίου. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κούσουλος και Βύντρα. Στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Μότα, ενώ στο αριστερό ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Ο Φάνος Κατελάρης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και κτυπάει την πόρτα της εντεκάδας, παίζοντας ως καθαρόαιμο εξάρι. Λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Γκόμεθ, ενώ το δημιουργικό κομμάτι πιθανόν να αναλάβει ο Χαραλάμπους, ο οποίος έδειξε θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα. Σε αυτή την περίπτωση μένει στον πάγκο ο Ατζαγκούν και στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Κολοβός από δεξιά και Μαυρίας από αριστερά. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μόντες, ενώ πιο απομακρυσμένο σενάριο είναι να ξεκινήσει βασικός ο Ζίβετς.

Επίθεση

Δύσκολη η πρόβλεψη για την επίθεση με τους Ματ και Ραμίρεζ να διεκδικούν επί ίσης όροις τη θέση. Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στον Κοσταρικάνο, χωρίς να αποτελεί έκπληξη αν ο Αναστασίου επιλέξει τον Ντάρμπισαϊαρ δίνοντας του άλλη μια ευκαιρία να δείξει ποιος πραγματικά είναι.

*Οι προβλέψεις μας γίνονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές φέτος.