Home TOP NEWS Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα, αλλά δεν σταματάμε

Αλλιώς περιμέναμε τα πράγματα, αλλά δεν σταματάμε


Μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την ευκαιρία να «χτυπήσει» ρέστα αφού θα ακολουθούσε ένα θεωρητικά «βατό» πρόγραμμα, με εξαίρεση φυσικά το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, όμως η προσπάθεια δεν σταματά. Το αντίθετο, τώρα πρέπει να γίνει πιο έντονη, αφού κάθε απώλεια είναι σημαντική.

Η ομάδα μας μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, που η αλήθεια να λέγεται έφεραν μια πικρία και απογοήτευση σε όλους, καλείται να βρει άμεσα ξανά τον δρόμο των επιτυχιών. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Εθνικός Άχνας εκτός έδρας και από αυτό το παιχνίδι κιόλας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιστρέψει στα τρίποντα. Δεν μας παίρνει να πετάξουμε άδικα άλλους βαθμούς. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να διορθώσουν κάποια πράγματα στις προπονήσεις, έτσι ώστε το Σάββατο να μην επαναληφθούν και να παρουσιαστούν έτοιμοι για να πάρουν το διπλό.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, καθώς το πρωτάθλημα μας βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, όμως η ομάδα μας μετράει ήδη τρεις απώλειες. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μετά την ήττα από Πάφο και τις δύο ισοπαλίες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα εάν θέλουμε φυσικά να παραμείνουμε κοντά στους στόχους μας. Ειδικά τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, είναι μονής επιλογής και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει αν βρίσκει τους τρόπους να κερδίζει.