Home TOP NEWS Όποιος κι αν είναι, να… παρέχει ασφάλεια

Όποιος κι αν είναι, να… παρέχει ασφάλεια


Μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου το θέμα που προέκυψε για αναγκαστική απόκτηση τερματοφύλακα, μετά την διπλή ατυχία με τους Ουζόχο και Παναγή. Όποιος κι αν είναι τελικά ο εκλεκτός, χρειάζεται να παρέχει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Αν μια θέση ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή είναι σίγουρα η θέση του τερματοφύλακα. Είτε είναι θέμα τραυματισμού, είτε ποιότητας των ποδοσφαιριστών που πέρασαν τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο θέμα έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ την ομάδα μας. Εκεί που λέγαμε φέτος ότι με τις φοβερές εμφανίσεις του Ουζόχο, αλλά και την σίγουρη λύση του Παναγή, θα βρίσκαμε την ησυχία μας, προέκυψαν αναπάντεχα προβλήματα και οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η ομάδα προγραμματισμού έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις και μέχρι απόψε θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Παναγή. Το πιο σημαντικό όμως, όποιος κι αν έρθει, είναι να δώσει τις ίδιες λύσεις με τους δύο άτυχους, να παρέχει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια και γενικά να δηλώνει πάντα παρών εκεί που τον χρειάζεται η ομάδα. Μπαίνουμε σε μια πολύ σημαντική καμπή του πρωταθλήματος και ο «άσσος» της ομάδας θα κληθεί να δώσει πολλές λύσεις, σε πολλά παιχνίδια.

Το όλο θέμα αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να ξεκαθαρίσει και ο εκλεκτός να είναι παρών στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ας ελπίσουμε ότι οι Λάρκου και οι συνεργάτες του θα βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη.