Home TOP NEWS Εκεί θα μπορούσε και καλύτερα η ομάδα…

Εκεί θα μπορούσε και καλύτερα η ομάδα…


Ήταν πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε προυποθέσεις για να φτιάξει ευκαιρίες στον αγώνα της Δευτέρας. Μποτεάκ, Τιάγκο και Μαυρίας πήραν πολλές φορές μπάλα κάτω από τον χώρο του κέντρου, με χώρο μπροστά τους και έχοντας χρόνο για να κάνουν την κατάλληλη επιλογή όμως δεν το έπρατταν.

Υπήρξαν επίσης στιγμές στις οποίες αν ο Γιόρντι ενεργούσε στον χωρο του κέντρου λίγο πιο γρήγορα με τη μπάλα στα πόδια, θα μπορούσαμε να βγάλουμε επιθέσεις με πολύ καλές πιθανότητες για γκολ.

Ήταν μεν πολύ καλό το στήσιμο του Μπεργκ στο παιχνίδι, διάβασε καλά τον αντίπαλο όμως σε αυτό το κομμάτι υστέρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε 3-4 φορές στην αντίπαλη περιοχή όμως τα χαλούσε στην τελική πάσα, στο δευτερο ημίχρονο αν και έφτανε με ευκολία έξω από τα αντίπαλα τετράγωνα έμενε μέχρι εκεί.

Είναι σίγουρα ένα κομμάτι πάνω στο οποίο θα πρέπει να γίνει δουλειά. Να μπορέσει δηλαδή η ομάδα να γίνει πιο ουσιαστική στην επίθεση, να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των παικτών στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου για να μπορέσει να σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα.

Έκανε πάντως την αναφορά του και ο Μπεργκ μετά τον αγώνα με το Αποέλ αναγνωρίζοντας το σημείο στο οποίο η ομάδα θα μπορούσε καλύτερα.