Home TOP NEWS Η μεταμόρφωση του Μαυρία, ένα χρόνο μετά…

Η μεταμόρφωση του Μαυρία, ένα χρόνο μετά…


Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε επίσημα τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην ομάδα μας. Ένα χρόνο μετά ο Ελλαδίτης έχει μεταλλαχθεί προς το καλύτερο, με τις «ευλογίες» του Χένινγκ Μπεργκ.

Κακά τα ψέματα ο Μαυρίας υπό τις οδηγίες του Αναστασίου δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό, παρά το γεγονός ότι σουλούπωσε κάπως το ήδη βουλιαγμένο καράβι της περσινής χρονιάς όταν ήρθε. Με την έναρξη της νέας σεζόν και υπό τις οδηγίες πλέον του Χένινγκ Μπεργκ, ο Μαυρίας έχει γίνει, αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας μας έκανε την έκπληξη στην 2η αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και επέλεξε τον Μαυρία αντί του βασικού Περέϊρα. Αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετό για να φανεί το πόσο έχει αλλάξει ο Χάρης και έφτασε πλέον σήμερα, να αποτελεί παίκτη κλειδί για την ομάδα. Κάνει όλα όσα πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και ακόμα παραπάνω και θεωρείται εκ των διακριθέντων της πολύ καλής, μέχρι τώρα, πορεία της ομάδας.

Πολλά είναι τα θετικά του Μπεργκ στην ομάδα, αλλά η περίπτωση του Μαυρία είναι η πιο ξεχωριστή και του πιστώνεται, αφού τον έχει μεταλλάξει σε έναν τρομερό ποδοσφαιριστή.