Home TOP NEWS Match Report: Νέα εύκολη επικράτηση κόντρα στον Ερμή και πρόκριση στους «8»

Match Report: Νέα εύκολη επικράτηση κόντρα στον Ερμή και πρόκριση στους «8»


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 του Ερμή και με συνολικό σκορ 8-0, πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Ντάρμπισαϊαρ (15′, 36′) και Μίκου (52′).

Α’ ημίχρονο

Πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 9ο λεπτό, με τον Εζρά να σεντράρει για τον Ματ, ο οποίος έπιασε το κεφάλι ωστόσο απέκρουσε ο Αντωνίου. Στο 15′ η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Ο Τζιωνής πίεσε τον αντίπαλο έξω από την περιοχή και έκλεψε, η μπάλα πήγε στον Μίκου που με τη μια βρήκε τον Ματ και ο Άγγλος από κοντά πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Στο 29ο λεπτό ο Κύπρου επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, με τον Κυριακίδη να αποκρούει εύκολα. Στο 31′ ο Εζρά εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση η μπάλα έφτασε δεξιά στον Τζιωνή που έκανε τη σέντρα, η κεφαλιά του Ματ όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 36ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι, μετά το μαρκάρισμα του Ντουά στον Μαυρία εντός περιοχής. Εκτελεστής ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που έστειλε τη μπάλα ψηλά δεξιά σκοράροντας για το 2-0. Στο 43′ χάθηκε ευκαιρία για τον Ερμή, με τον Κύπρου να βγάζει μόνο τον Ντουά με τον Κυριακίδη, αυτός επέλεξε να δώσει δεξιά στον Παπαθανασίου που δεν ήταν έτοιμος και χάθηκε η ευκαιρία για την ομάδα της Αραδίππου. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία στο β’ μέρος ήρθε στο 47′ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ωραία κίνηση του Μίκου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Εζρά που πλάσαρε με τη μια, με τον Αντωνίου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Εκτελέστηκε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Αντωνίου και ο, ο Χριστοφή έπειτα από ωραία κίνηση στα αριστερά, πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ, με τον Αντωνίου να αποκρούει δύσκολα. Ένα λεπτό μετά, η ομάδα σκόραρε και τρίτο γκολ. Καλή σέντρα του Τζιωνή προς στον Μίκου, ο οποίος με μια επαφή βρέθηκε φάτσα με τον Αντωνίου και πλάσαρε ιδανικά για το 3-0. Στο 58ο λεπτό ο Κούσουλος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για φάουλ στον χώρο του κέντρου. Στο 61′ ο Χένιγνκ Μπεργκ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή. Μπήκαν οι Περέϊρα, Χαραλάμπους και Κακουλλής και βγήκαν οι Μαυρίας, Εζρά και Ματ. Δύο λεπτά μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δοκάρι. Ωραία σέντρα του Μανρίκε δεξιά στον Χριστοφή, ο οποίος κατέβασε και έδωσε στον Μίκου, με τη μια ο Βενεζουελάνος έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Μίκου, ο οποίος έβαλε την κόντρα στον Αντωνίου που βγήκε για να διώξει και έκλεψε, βρέθηκε μόνος όμως καθυστέρησε και του έκλεψαν την μπάλα. Στο 84ο λεπτό, ο Κακουλλής μπήκε ωραία στην περιοχή, δέχθηκε το μαρκάρισμα από πίσω, με τον ρεφ να μην δίνει τίποτα. Ο Λούφτνερ διαμαρτυρήθηκε και δέχθηκε την κάρτα και έτσι δημιουργήθηκε ένταση σε ένα ήρεμο παιχνίδι. Στο 89′ ο Περέϊρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Κακουλλή αποκρούστηκε από τον Αντωνίου. Στο 90ο λεπτό ο Κακουλλής και πάλι, έκανε ωραία κίνηση αποφεύγοντας ένα παίκτη, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας και σήμερα έκανε όλα όσα έπρεπε. Οι παίκτες είχαν πολύ καλή διάθεση, έτρεξαν, δημιούργησαν και σκόραραν τρεις φορές. Κερδίζουν πόντους σήμερα με την εμφάνιση τους κάποιοι από τους αναπληρωματικούς και έστειλαν το μήνυμα στον Μπεργκ ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Αφήνουμε πλέον τον θεσμό του κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.