Home TOP NEWS Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Ποιος θα τον αντικαταστήσει;


Είμαστε ακόμη στις αρχές της εβδομάδας ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Χένιγνκ Μπεργκ άρχισε ήδη να σκέφτεται τις επιλογές του για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη της κάλυψης του κενού που αφήνει με την απουσία του ο Γιόρντι Γκόμεθ.

Προέκυψε ακόμα μία απουσία λόγω τιμωρίας, αυτή του Λανγκ, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Λούφτνερ θα επανέλθει στην εντεκάδα και ο Χούμποτσαν θα είναι ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά λοιπόν στον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπει στην εντεκάδα στη θέση του Γκόμεθ… ο μοναδικός καθαρόαιμος μέσος είναι ο Κατελάρης ο οποίος διεκδικέι τη θέση. Είναι και ο Κούσουλος που έπαιξε αρκετές φορές στο παρελθόν στο κέντρο και μάλλον ένας εκ των δύο θα είναι αυτός που θα μπει στο γήπεδο την Παρασκευή εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο νου του ο Νορβηγός.

Είναι και ένα άλλο σενάριο που θέλει τον Βίτορ να αναλαμβάνει εξολοκλήρου την ευθύνη της αναχαίτησης στο κέντρο και να παίξουν μαζί οι Τιάγκο και Ορτέγα λίγο πιο μπροστά. Σε αυτό το σενάριο θα πάρει φανέλα βασικού ο Κακουλλής ο οποίος θα τοποθετηθεί στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να δούμε πως θα διαχειριστεί ο προπονητής αυτό το αγωνιστικό δεδομένο.