Home TOP NEWS Πρώτα θα γίνει το εσωτερικό ξεκαθάρισμα και μετά οι μεταγραφές

Πρώτα θα γίνει το εσωτερικό ξεκαθάρισμα και μετά οι μεταγραφές


Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, σε ότι αφορά στον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου, δίνεται στην προσπάθεια να διατηρηθούν στο ρόστερ οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους επιθυμεί να κρατήσει η ομάδα, και των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται.

Ακιντόλα, Λούφτνερ, Χούμποτσαν είναι αυτοί που ήδη απαρχολούν την ομάδα προγραμματισμού με τον τελευταίο πάντως να μην δεσμέυεται με συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα και με την περίπτωση του να κρίνεται πολύ πιο εύκολη από αυτές των δύο δανεικών.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Σλοβάκος αμυντικός θα δεχθεί την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να παραμείνει στην ομάδα και περιμένουμε θετική κατάληξη.

Ακιντόλα και Λούφτνερ ήρθαν ως δανεικοί από Μίτζιλαντ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, πρόσφατα ο πρόεδρος Παπασταύρου ανέφερε ότι αμφότεροι θα ήθελαν να παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο τον τελικό λόγο δεν θα τον έχει η ομάδα μας.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά στους τερματοφύλακες, θεωρητικά ο Φαμπιάνο είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να διατηρηθεί στο ρόστερ όμως τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Ο Ουζόχο ανήκει στην Λα Κοσούνια και μπορεί ο Παπασταύρου να ανέφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο η περίπτωση του δείχνει λίγο πιο περίπλοκη. Πολύ λιγότερες πάντως πιθανότητες να παραμείνει έχει ο Παντιλιμόν του οποίου το κασέ είναι το πιο ψηλό από τους τρεις.

Ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Μίκου και για την ώρα οι προθέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε ότι αφορά στον Βενεζουελάνο, είναι άγνωστες.

Την ίδια στιγμή αναμένεται η επιστροφή από δανεισμό των Ραμίρεζ Κατελάρη και Ζοέλ Περέιρα.

Είναι λογικό η ομάδα προγραμματισμού να προσπαθήσει αρχικά να βάλει σε μια σειρά τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει. Πρώτα θα κοιτάξει εντός της ομάδας, να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ποιοι μένουν και ποιοι αποχωρούν και ακολούθως θα μπει στο μεγαραφικό παζάρι.