Home TOP NEWS Διακοπές τέλος! Πιάνουν ξανά δουλειά οι ποδοσφαιριστές μας

Διακοπές τέλος! Πιάνουν ξανά δουλειά οι ποδοσφαιριστές μας


Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές και για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, καθώς αύριο (29/6) Δευτέρα θα επιστρέψουν όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» και θα σηκώσουν ξανά μανίκια ενόψει της δύσκολης και σίγουρα πιο απαιτητικής νέας χρόνιας που έρχεται.

Η βδομάδα που μπαίνει λοιπόν, το προπονητικό κέντρο θα σφύζει και πάλι από ζωή, καθώς για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (4μήνες σχεδόν), θα  βρει όλους τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μαζεύονται ξανά σε αυτό.

Μπορεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας, να είμαι μέσα στον Αύγουστο (18 ή 19), ωστόσο οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊου, που είχαν ως αποτέλεσμα την μακρά αποχή των ποδοσφαιριστών μας από τις προπονήσεις, ανάγκασαν τον Χένινγκ Μπεργκ να μαζέψει πιο νωρίς τους ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία.

Όσον αφορά τις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  θα αρχίσουν στο «Ηλίας Πούλλος», μετά η ομάδα μας θα μεταβεί στην Κυπερούντα για να συνεχίσει το “χτίσιμο” της σε καλύτερες καιρικές συνθήκες κι αναλόγως της κατάστασης με τον κορωνοϊό θα βγει κι η απόφαση αν το σύνολο του Μπεργκ θα μεταβεί στο εξωτερικό για το τελικό μοντάρισμα της.