Home TOP NEWS Δύσκολο για Ακιντόλα, υπομονή θα γίνει μέχρι εκεί που μας παίρνει…

Δύσκολο για Ακιντόλα, υπομονή θα γίνει μέχρι εκεί που μας παίρνει…


Ήταν από την αρχή γνωστό ότι η περίπτωση Νταβίντ Ακιντόλα δεν θα ήταν εύκολη. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην πράξη καθώς σήμερα όλα δείχνουν εξαιρετικά αβέβαια με τις πιθανότητες μάλιστα να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα εκτός της Μίτζιλαντ ωστόσο, το γνωρίζει και ο ίδιος πως τον τελευτάιο λόγο τον έχει ο συλλόγος ο οποίος διατηρεί τα διακιώματα του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως οι Δανοί να θέλουν να δούν τον Νταβίντ στις πρώτες προπονήσεις τους ενόψει της νέας χρονιάς και ενώ το φετινό πρωτάθλημα θέλει άλλες 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Με τα σημερινά δεδομένα είναι πολύ λογικό η ομάδα προγραμματισμού να έχει αρχίσει να ρίχνει ματιές και σε άλλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τη θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και παρά το γεγονός ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, θέλουν να έχουν τη θέση καλυμμένη το συντομότερο.

Αναμένουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσεις οριστικά το ζήτημα. Πάντως οι επαφές με τη διοίκηση της Μιτζιλαντ έγιναν, υπάρχει οικονομική διαφορά σε ότι αφορά στις αξιώσεις των Δανών σε σχέση με αυτά που προσφέρει η ομάδα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει η γεφύρωση της.

Σίγουρα ο Ακιντόλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμη.