Home TOP NEWS Υπάρχουν επιθυμητές και ανεπιθύμητες στον πρώτο πρόκριματικό

Υπάρχουν επιθυμητές και ανεπιθύμητες στον πρώτο πρόκριματικό


Περιμένοντας την οριστικοποίηση των δύο γκρουπ δυναμικότητας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό θα γίνει όταν τελειώσουν τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη, η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει ως δεδομένο ότι θα είναι στους δυνατούς στην πρώτη κλήρωση.

Αρχές Αυγούστου θα βγουν τα πρώτα ζευγάρια ενώ μάλλον την ίδια μέρα θα γνωρίζουμε και την πιθανή μας αντίπαλο στον δεύτερο γύρο. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο, οι δύο πρωτοί γύροι βγαίνουν την ίδια μέρα.

Ρίχνοντας μια ματιά στις ομάδες που είναι ανάμεσα στις πιθανές για να αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ υπάροχυν οι επιθυμητές και οι ανεπιθύμητες. Για παράδειγμα αν προκύψει αντίπαλος από τις μικρές χώρες, Γιβραλτάρ,Μάλτα, Νησιά Φαρόε κτλ το έργο της ομάδας αναμένεται να είναι πολύ πιο εύκολο.

Υπάρχουν ωστόσο και οι ανεπιθύμητες όπως για παράδειγμα η πρωταθλήτρια Σουηδίας Τζουργκάρντεν, η πρωταθλήτρια Φινλανδίας Κουπς, η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Δυναμό Μπρεστ κτλ.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υποτιμάμε ομάδες από χώρες όπως η Γεωργία, η Αλβανία, η Βοσνία, η Ισλανδία κτλ.

Είναι δεδομένο ότι οι διαφορές μεταξύ των ομάδων έχουν μειωθεί κατά πολύ. Σίγουρα όποια και να είναι η αντίπαλος μας στον πρώτο γύρο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα ενώ ας μην ξεχνάμε ότι από ένα σημείο και μετά, αν προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ψάχνουν να κάνουν την έκπληξη για να προχωρήσουν.

Δείτε ξανά τις ομάδες που είναι σήμερα στη λίστα με τους αδύναμους στον 1ο προκριματικό γύρο.

 

Unseeded

Δυναμό Τιφλίδας 4750

Φόλα Ες Λουξεμβούργου 4750

FK Sarajevo 4750

Τζουργκάρντεν 4550

*Μπούντουσνόστ Ποντγκόριτσα 4250

Φλόρα Ταλίν 4000

Ντιναμό Μπρεστ 3775

Ριγα Λετονίας 3500

Κόνας Κουέι Ουαλίας 3250

Κλάκσβικ Νήσων Φαρόε 2750

Κουπς Φινλανδία 2500

KR Iceland 2500

*Αραρατ 2500

*Τιρανα 1475

Φλοριάνα Μάλτας 1150

Εουρόπα Γιβραλτάρ 0.950

Συν μία ομάδα από Preliminary Round