Home TOP NEWS Έδωσε το σύνθημα ο Φώτης!

Έδωσε το σύνθημα ο Φώτης!


Ο Φώτης Παπουλής ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να προσθέσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ και να δώσει παράλληλα λύσεις με τις εμπειρίες του, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας μας αλλά και στον Χένινγκ Μπεργκ.


Ο Κυπροοποιημένος μεσοεπιθετικός μετά τις υπογραφές των συμβολαίων του με την ΟΜΟΝΟΙΑ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (διαβάστε εδώ) και μέσα από αυτές φανέρωσε ουσιαστικά τους στόχους που έχει ήδη θέσει  φορώντας το “τριφύλλι” στο στήθος.

Με μια πρώτη ανάγνωση στις τοποθετήσεις του Φώτη με την “πράσινη” φανέλα παρατηρήσαμε ότι η ατάκα που “έπαιξε” αρκετά, είναι ότι ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσει τίτλους, ενώ αυτό ήταν και η υπόσχεση του προς τον κόσμο της ομάδας μας, κάτι που αποδυκνυεί σε μεγάλο βαθμό και το πνεύμα νικητή που κουβαλάει.

Σίγουρα η ποιότητα και οι εμπειρίες που έχει στην πλάτη του, αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις πιο σταθερές αξίες τα τελευταία χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ήταν τα στοιχεία που έκαναν την διοίκηση των “πρασίνων” να ανάψει το “πράσινο” φως για την απόκτηση του Κυπροποιημένου μεσοεπιθετικού.