Home TOP NEWS Προπονήσεις στο γήπεδο της ΕΝΑΔ και… ξεκούραση στο spa resort!

Προπονήσεις στο γήπεδο της ΕΝΑΔ και… ξεκούραση στο spa resort!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στην Σλοβενία θα συνεχίσει από σήμερα (20/7) μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο (25/7) την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πάφο και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Λευκωσία και στο «Ηλίας Πούλλος» για το τελικό μοντάρισμα της.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, θα καταλύσουν στο γνωστό spa resorts το οποίο βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Μηλιού και το οποίο με τις υπηρεσίες που διαθέτει, θα προσφέρει όλες τις ανέσεις της ομάδας μας κατά την παραμονή της εκεί.

Όσον αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης και προπονήσεων των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτό θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι χωρητικότητας 1400 θέσεων και ανακαινίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2009/ 2010 και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ΕΝΑΔ αλλά και της γυναικείας ομάδας Αφροδίτη που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ.

Οι καιρικές συνθήκες και οι θερμοκρασίες που επικρατούν πάντως στην Πάφο είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με την Λευκωσία και αυτό επιτρέπει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας να πραγματοποιήσει στην βδομάδα παραμονής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκεί, προπονήσεις με ψηλές εντάσεις.

Όσον αφορά στα φιλικά παιχνίδια, το Δημοτικό γήπεδο της Πόλης Χρυσοχούς προσφέρεται για τέτοιος αγώνες, ωστόσο αναμένουμε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί κάποιο παιχνίδι εκεί προς τα τέλη της βδομάδας.