Home TOP NEWS Ο Λέτσιακς στο OFC Tv για το φιλικό με Δόξα, την ανανέωση...

Ο Λέτσιακς στο OFC Tv για το φιλικό με Δόξα, την ανανέωση και την Αραράτ


Οι δηλώσεις του Τσέχου ακραίου μπακ, Γιαν Λέτσιακς μετά τον αγώνα απέναντι στη Δόξα. Μίλησε για το τελευταίο τεστ της ομάδας μας, την ανανέωση του συμβολαίου του, την Αραράτ και την στήριξη του κόσμου στους ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά:

Για το τελευταίο φιλικό με τη Δόξα: «Δεν ήταν εύκολο. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα έπρεπε, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν καλό. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο απέδωσαν, έδειξαν πως είναι στην ομάδα και καθόρισαν το παιχνίδι. Θεωρώ πως σαν ομαδικό παιχνίδι ήταν καλό».

Για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι και πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ενόψει Αραράτ: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Τώρα έχουμε την τελευταία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται και να πάμε για νίκη».

Για τον κόσμο στο φιλικό με την Δόξα: «Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό για τους ποδοσφαιριστές διότι βλέπεις τους οπαδούς, τους ακούς που σε υποστηρίζουν και κάθε φορά σε βοηθάνε να αποδώσεις καλύτερα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος και όλοι βλέπουν πόσο καλά νιώθω εδώ. Είμαι ικανοποιημένος που θα μείνω κι άλλο χρόνο εδώ».

Πως νιώθει στην Κύπρο ύστερα από τον πρώτο χρόνο του εδώ: «Είμαστε στην ομάδα σαν οικογένεια, είναι εδώ η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Είναι πολύ θετικό το να μένεις εδώ, απλά θέλω να συνεχίσω αυτό που κάναμε πέρσι και με την απόδοση μας να κερδίσουμε και στην Ευρώπη».

Για τη νέα σεζόν: «Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία, θα δείξει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν η σεζόν που έρχεται να είναι παρόμοια με πέρσι, να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρώπη».