Home TOP NEWS Η μπάλα στα πόδια του Μπεργκ!

Η μπάλα στα πόδια του Μπεργκ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Ανόρθωση, όμως αναμφίβολα στο μυαλό όλων είναι και το πιο σημαντικό παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία των “πρασίνων” με τον Ερυθρό Αστέρας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι γεγονός ότι βοήθησε τους Σενέ και Ασαντέ να προσαρμοστούν κι άλλο στην ομάδα μας, ενώ οι τραυματίες Κακουλλής και Παπουλής  είχαν χρόνο για να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν στην διάθεση του Νορβηγού για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Πάντως αν δεν υπάρξει κάποιο απροόπτο στην τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή(11/9) στο “Ηλίας Πούλλος”, τότε ο Μπεργκ θα κατεβεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος έχοντας για πρώτη φορά στην φαρέτρα του όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Στον αγώνα με την Πάφο που προηγήθηκε του Ευρωπαϊκού παιχνίδιού με την Λέγκια ο Μπεργκ σκεπτόμενος το παιχνίδι στην Πολωνία έκανε διαχείριση υλικού, θέλοντας να παρουσιάσει μία όσο το δυνατό πιο φρέσκια ομάδα απέναντι στους Πολωνούς.

Οι συνθήκες του παιχνιδιού με την Ανόρθωση είναι γεγονός ότι μοιάζουν λίγο με αυτό στην Πάφο. Ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του σίγουρα θα έχουν στο μυαλό τους το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο οποίο με νίκη η ομάδα μας θα εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά και την είσοδο σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά.

Ο Νορβηγός τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα πάει με γεμάτο “οπλοστάσιο” στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την Ανόρθωση και η μπάλα θα είναι στα πόδια του για το πως θα διαχειριστεί το ρόστερ του λίγες μέρες πριν από μια κρίσιμη Ευρωπαϊκή “μάχη”.