Home TOP NEWS Κέρδος και για ΟΜΟΝΟΙΑ και για Εθνική!

Κέρδος και για ΟΜΟΝΟΙΑ και για Εθνική!


Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης το περασμένο Σαββάτο έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο με την φανέλα της Εθνικής Κύπρου, ενώ χθες βράδυ αγωνίστηκε ξανά με το Εθνόσημο στο στήθος κόντρα στην Εθνική του Αζερμπαϊτζάν.

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική Κύπρου φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχθηκε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, μπορούμε να πούμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα δύο παιχνίδια που έδωσε το Σαββάτο και την Τρίτη κέρδισε παίκτες εκ των οποίων ο ένας ήταν και ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Ο νεαρός κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Εθνικής μας παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε δύο με Μαυροβούνιο, ένα με Αζερμπαϊτζάν έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ενώ είχε και κάποιες καλές αποκρούσεις κυρίως στο ματς με τους Αζέρους.

Πάντως οι δύο παρουσίες του Κυριακίδη στην Εθνική αποδεικνύουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΕΘνική Κύπρου έχουν κερδίσει και οι δύο ένα τερματοφύλακα με μακροπρόθεσμο μέλλον και που έδειξε ότι όποτε κληθεί μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στις ομάδες του από την θέση που αγωνίζεται.