Home TOP NEWS Μαυρίας και Ντούρις τη μεγαλύτερη καταπόνηση…

Μαυρίας και Ντούρις τη μεγαλύτερη καταπόνηση…


Επιστρέφουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεωσεις με τις Εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς μας και μέσα σε αυτό το δεκαήμερο της απουσίας τους κάποιοι είχαν περισσότερη και άλλοι λιγότερη καταπόνηση μέσα και από τον χρόνο συμμετοχής τους.

Στον καταρτισμό της εντεκάδας στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ενδέχεται να δει ο Μπεργκ και την καταπόνηση των παικτών του τις τελευταίες μέρες.

Ο Χάρης Μαυρίας ήταν αυτός που αγωνίστηκε πειρσσότερο. Έπαιξε συνολικά 248 λεπτά σε τρία παιχνίδια. 68 λεπτά με Κύπρο, 90 λεπτά με Μολδαβία και 90 λεπτά με Σλοβενία.

Ο Ντούρις ακολουθεί με 226 λεπτά συμμετοχής με την Εθνική του. 81 λεπτά με Τσεχία, 90 λεπτά με Σκωτία 55 λεπτά με Βόρειο Ιρλανδία

180 λεπτά αγωνίστηκαν οι Χούμποτσαν και Λανγκ. Ο Τόμας έπαιξε 90 λεπτά με Τσεχία και 90 λεπτά με Βόρειο Ιρλανδία ενώ ο Άνταμ 90 λεπτά με Τουρκία και 90 λεπτά με Σεβρία.

Ο Κούσουλος ακολουθεί με 166 αγωνιστικά λεπτά με την Κύπρο. Έπαιξε 38 λεπτά με Ελλάδα, 62 λεπτά με Λουξεμβούργο και 66 λεπτά με Μαυροβούνιο.

Ο Νικόλας Παναγιώτου αγωνίστηκε 90 λεπτά στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία.

Ο Τζιωνής κατέγραψε 67 λεπτά αγωνιστικού χρόνου με την Εθνική. Έπαιξε 4 λεπτά με Ελλάδα, 38 λεπτά με Λουξεμβούργο και 25 λεπτά με Μαυροβούνιο.

Ο Κακουλής έπαιξε 65 λεπτά με Μαυροβούνιο ενώ ο Λοϊζου 25 λεπτά με Μαυροβούνιο.

Ο Σέχου αγωνιστηκε 55 λεπτά με την Εθνική Νιγηρίας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σιέρα Λεόνε.