Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, σκόραρε και προηγείται

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, σκόραρε και προηγείται


Επέβαλε το παιχνίδι της στο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Σκόραρε ο Λούφτνερ στο 38ο λεπτό. Κυκλοφορούμε πολύ καλά στη μπάλα ενώ έχουμε περιορίσει σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την επιθετικότητα του Αποέλ το οποίο αδυνατεί να βγει μπροστά με οργανωμένες επιθέσεις.

Εξελίσσεται ιδανικά το παιχνίδι για την ομαδα μας και πλέον αναμένουμε να δούμε τη διαχείριση που θα γίνει και από τους δύο προπονητές. Είναι δεδομένο ότι ο Μακάρθι θα ανεβάσει περισσότερους παίκτες ψηλά και ενδεχομένως να θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό ο Μπεργκ.

Πολύ καλή πάντως η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο 45λεπτο.

Οι φάσεις του αγώνα:

Ο Χένιγνκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, στο δεξί άκρο της άμυνας τοποθέτησε τον Χούμποτσαν και αριστερά τον Λέτσιακς. Στο κέντρο ο Γιόρντι Γκόμεθ με τον Κούσουλο ήταν πιο πίσω από τον Παπουλή. Δεξιά στη μεσοεπιθετικής γραμμή ο Μπεργκ έβαλε τον Ασάντε, αριστερά τον Τιάγκο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ντούρις.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντζίλι το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Έβαλαν δύναμη στο παιχνίδι τους οι παίκτες και των δύο ομάδων με τον Σωτηρίου να σφυρίζει αρκετές φορές στα πρώτα λεπτά.

Είχαν μία καλή συνεργασία στο 10ο λεπτό οι Παπουλής και Ασάντε με τον τελευτάιο να μπαίνει στην περιοχή πλάγια όμως δεν σέντραρε καλά.

Στο 15ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε μπρόστά από αριστερά, ο Λέτσιακς έδωσε στον Τιάγκο κάθετα, αυτός από πλάγια θέση έκανε ένα ωραίο πλασέ αναγκάζοντας τον Σίλβα σε δύσκολη απόκρουση.

Στην αντεπίθεση το Αποέλ βρέθηκε σε θέση για σουτ, έγινε από τον Ζαχίντ όμως απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Στο 16ο λεπτό το κόρνερ πήγε στον Μερκή που έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή μας και πάνω στη γραμμή ο Κούσουλος έσωσε την εστία μας.

Στο 18ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ από το ύψος της περιοχής, το επιχείρησε, κόντραρε όμως η μπάλα και έφυγε κόρνερ. Η εκτέλεση του κόρνερ ήταν πολύ καλή, ο Ντούρις πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαινόταν μετά το 1ο τέταρτο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 20ο λεπτό ο Τιάγκο πάτησε για τον Λέτσιακς που έφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, είδε την κίνηση του Ασάντε μπροστά στην εστία του πάσαρε όμως ο Γκανέζος πλάσαρε ψηλά.

Στο 25ολεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βγήκε μπαλιά από αριστερά από τον Λέτσιακς, ο Ασάντε δεν μπόρεσε να μην στην πορεία της μπάλα, κατάφερε όμως να δώσει πάρα πίσω προς τον Κούσουλο ο οποίος έκανε σου το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Σίλβα.

Στο 28ο λεπτό κερδίσαμε φάουλ έξω από την περιοχή, πλάγια αριστερά, εκτέλεσε απευθείας ο Γκόμεθ όμως δεν βρήκε στόχο.

Την πρώτη κάρτα δέχθηκε ο Χούμποτσαν για ένα φάουλ στον Ατζίλι έξω από την περιοχή στο 34ο λεπτό. Εκτέλεσε απευθείας ο Ατζίλι όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 38ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ χαμηλά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κούσουλου, έπειτα στρώθηκε στο αριστερό πόδι του Λούφτνερ ο οποίος με γυριστό σουτ σκόραρε.