Home TOP NEWS Δουλεύει με όλους ενόψει ΑΕΚ ο Μπεργκ

Δουλεύει με όλους ενόψει ΑΕΚ ο Μπεργκ


Στο βίντεο που ανέβασε η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Τετάρτης με πλάνα από την προετοιμασία που γίνεται ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ διακρίνονται όλοι ποδοσφαιριστές να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας μας.

Με την επάνοδο στις προπονήσεις, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων επέστρεψαν οι Ντούρις, Λούφτνερ και Φαμπιάνο που απουσίαζαν το τελευταίο διάστημα, ενώ στο βίντεο διακρίνονται και οι Παπουλής και Ασάντε που αντιμετώπισαν κάποιους μικροτραυματισμούς στο τελευταίο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Επίσης σημαντική ήταν η διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων και για τον Χάρη Μαυρία, για να μπορέσει κι αυτός με την σειρά του να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς και να μπορέσει ξανά να δώσει τις δικές του σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν έχει την ευχαίρια να δουλεύει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις πλην του παροπλισμένου Χαράλαμπου Κυριακίδη, με το Νορβηγό τεχνικό να ετοιμάζει τα πλάνα του για να μπορέσει η ομάδα μας να “χτυπήσει” το διπλό στην Αρένα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το 2020.