Home TOP NEWS Η απουσία του Ασάντε και οι τρεις που περιμένουν!

Η απουσία του Ασάντε και οι τρεις που περιμένουν!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το επόμενο της παιχνίδι που θα είναι το ερχόμενο Σαββάτο (23/1) κόντρα στην ΕΝΠ στο Παραλίμνι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Η ομάδα μας ως γνωστόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Άνταμ Λανγκ και Ερνέστ Ασάντε οι οποίοι αμφότεροι δέχθηκαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε να τους στερηθεί στο εν λόγω ματς.

Όσον αφορά την επιλογή για το κέντρο της άμυνας ο Νορβηγός τεχνικός έχει ποδοσφαιριστές που μπορεί να χρησιμοποιήσει στην θέση αυτή και να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Άνταμ Λανγκ με επικρατέστερο να αγωνιστεί να είναι ο Τόμας Χούμποτσαν.

Επίσης και για την επιθετική γραμμή ο προπονητής της ομάδας μας έχει τρεις επιλογές. Την πόρτα της ενδεκάδας για το ματς κόντρα στην ΕΝΠ “χτυπούν” με αξιώσεις ο Κακουλλής, ο Ντούρις και το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας, Μάρκο Τσέποβιτς.

Ο Σέρβος φορ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, πήρε τα πρώτα του λεπτά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και σίγουρα μέχρι το Σαββάτο θα είναι ακόμη πιο έτοιμος έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει κι άλλες βοηθείες στην “πράσινη” επίθεση.

Θα αναμένουμε λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου να δούμε τι θα επιλέξει τελικά να πράξει ο Χένινγκ Μπεργκ τόσο για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Λανγκ, όσο και γι αυτόν που θα αντικαταστήσει τον Γκανέζο επιθετικό.