Home TOP NEWS Προετοιμασία με… απαρτία!

Προετοιμασία με… απαρτία!


Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό. Ο Χένινγκ Μπεργκ καταστρώνει τα πλάνα του θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μία νίκη και αν της δοθεί η ευκαιρία, αν δηλαδή ο Απόλλων απολέσει βαθμούς στο ντέρμπι με το Αποέλ,  να ανέβει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο ωστόσο η αισιοδοξία είναι δεδομένη, αφού η ομάδα βρήκε έναν καλό ρυθμό και αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι πάντοτε σημαντικό βέβαια να έχει και ουσία στο παιχνίδι της και να σκοράρει.

Απομένουν δύο προπονήσεις. Σήμερα ο Μπεργκ θα δουλέψει στην τακτική του και αύριο είναι η τελευταία προπόνηση, με το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Νορβηγού ο οποίος θα ρίξει στον αγώνα αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως το πιο ιδανικό σχήμα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Επέστρεψαν από τιμωρία οι Λανγκ και Ασάντε και διεκδικούν θέση στην εντεκάδα.

Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Κυριακίδη.

Είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος για τον Μπεργκ ο οποίος βλέπει την ομάδα στο σύνολο της αλλά και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.