Home TOP NEWS Οι πρωτιές των Ασάντε, Λέτσιακς, Κούσουλου και Φαμπιάνο

Οι πρωτιές των Ασάντε, Λέτσιακς, Κούσουλου και Φαμπιάνο


Ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος τη ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφοντας πολύ καλά στατιστικά και εβρισκόμενη στην πρώτη θέση, μπαίνει με μικρό πλεονέκτημα στη Β’ φάση.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τα πεπραγμένα της ομάδας στις πρώτες 26 αγωνιστικές, οι 16 νίκες, οι 8 ισοπαλίες και οι δύο ήττες την κατατάσσουν σε αυτή τη φάση στη κορυφή. Θα μπορούσε να είχε σίγουρα περισσότερους βαθμούς η ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς τα παιχνίδια στα οποία είχε απώλειες, ωστόσο ακόμα κι έτσι η πρωτιά της ανήκει δικαιωματικά.

Σε ότι αφορά στα ατομικά στατιστικά, το γκολ που σημείωσε ο Ερνέστ Ασάντε με το Αποέλ ήταν το 8ο του στον φετινό μαραθώνιο και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Τον ακολουθεί ο Παπουλής με 7, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το συμπαίκτη του στο ντέρμπι.

Για τον Λέτσιακς είπαμε και γράψαμε αμέτρητες φορές. Οι 12 ασίστ του φέτος είναι αριθμός εντυπωσιακός, είναι μακράν ο κορυφαίος σε αυτη τη κατηγορία εντός της ομάδας ενώ είναι και στη πρώτη θέση στη σχετική λίστα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Τόρες της ΑΕΛ.

Σε ότι αφορά στις συμμετοχές ο Κούσουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που έπαιξε στους περισσότερους αγώνες στο πρωτάθλημα. Από τα 25 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε στα 21 ήταν στην αρχική εντεκάδα. Κατέγραψε 1955 αγωνιστικά λεπτά όμως δεν είνα ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα.

Αυτός είναι ο Φαμπιάνο ο οποίος αγωνίστηκε σε 22 90λεπτα και είναι στα 1980 αγωνιστικά λεπτά φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

25 ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθαν από τον Χένινγκ Μπεργκ κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.