Home TOP NEWS Θα κρίνει ο Μπεργκ για Τσέποβιτς

Θα κρίνει ο Μπεργκ για Τσέποβιτς


Ο Σέρβος φορ της ομάδας μας, Μάρκο Τσέποβιτς κόντρα στον Αποέλ κατάφερε και βρέθηκε στην αποστολή, ενώ ήταν και στον πάγκο, με τον Χένινγκ Μπεργκ μάλιστα να σηκώνει τον ποδοσφαιριστή και κάποιες φορές για ζέσταμα.

Ως γνωστόν την προηγούμενη βδομάδα και μετά το παιχνίδι με τον Ερμή, η συμπερίληψη του Μάρκο Τσέποβιτς στην αποστολή για το “αιώνιο” ήταν αμφίβολη λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε, ωστόσο ο Σέρβος έτρεξε κατά την διάρκεια της βδομάδας και πρόλαβε το ντέρμπι.

Ο Νορβηγός τεχνικός φυσικά έχοντας κατά νου το παιχνίδι που ακολουθεί στο κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη με τον Αποέλ, αλλά κι αυτά των πλέι – οφ επέλεξε το περασμένο Σάββατο να μην ρισκάρει την συμμετοχή του Μάρκο Τσέποβιτς, προφυλάσσοντας τον ουσιαστικά για τα επόμενα σημαντικά ματς που ακολουθούν.

Όσο για το παιχνίδι με τον Αποέλ την ερχόμενη Τετάρτη θα αναμένουμε να δούμε αν ο Μπεργκ χρησιμοποιήσει τον Μάρκο Τσέποβιτς στο αρχικό σχήμα ή αν θα τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα αξιολογήσει ξανά τον ποδοσφαιριστή του στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι και αν κρίνει ότι είναι απόλυτα καλά και έτοιμος δεν αποκλείεται να τον ρίξει στην “μάχη” από την αρχή.

Η ομάδα μας στον μεθαυριανό αγώνα θα ψάξει και κυνηγήσει το/α γκολ τα οποία αν έρθουν θα της ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου και σίγουρα σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστεί και ο Σέρβος επιθετικός.