Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα


Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται στο «Ηλίας Πούλλος» η προετοιμασία της ομάδας, για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ κόντρα στον Απόλλωνα. Οι προπονήσεις της ομάδας μας αυτό το διάστημα γίνονται ως γνωστόν χωρίς την παρουσία των Διεθνών ποδοσφαιριστών μας.

Από τους δεκατρείς Διεθνείς μας επέστρεψαν ήδη στο “Ηλίας Πούλλος” και στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ανδρόνικος Κακουλλής οι οποίοι ολοκλήρωσαν πρώτοι τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους σήμερα και αύριο. Σήμερα θα δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδια οι Σέχου, Κούσουλος, Τζιωνής, Λοίζου,Παναγή, Κακουλλής, Χούμποτσαν και Ντούρις κι αύριο την Τετάρτη θα λάβουν τέλος και οι υποχρεώσεις άλλων δύο Διεθνών μας του Μαυρία και Λανγκ

Την Παρασκευή λοιπόν το “Ηλίας Πούλλος” αναμένεται να γεμίσει ξανά και τον Χένινγκ Μπεργκ να αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, προετοιμάζοντας την ομάδα μας κατάλληλα για να “χτυπήσει” το τρίποντο.

Να σημειώσουμε ότι για το ματς στο Τσίρειο Στάδιο ο Νορβηγός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μίχαλ Ντούρις και τον τραυματία Κίκο.