Home TOP NEWS Και τώρα Ανόρθωση

Και τώρα Ανόρθωση


Η επιστροφή στις νίκες που ήταν το κύριο ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας το πέτυχε κάτι που έχει γεμίσει άπαντες στο στρατόπεδο των “πρασίνων” με αισιοδοξία και ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να μην έπαιξε το φαντεζί ποδόσφαιρο ωστόσο κατάφερε να πάρει την ουσία που δεν ήταν άλλη από τους τρεις βαθμούς οι οποίοι κράτησαν την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτό με την Ανόρθωση, γι’ αυτό κι ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει ήδη στο “συρτάρι” το ματς με τον Ολυμπιακό και έχουν ξεκινήσει την δουλειά έχοντας φυσικά ως στόχο να παρουσιάσουν την ομάδα μας πανέτοιμη για να πετύχει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στον αγώνα της Α’ φάσης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”  εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”ωστόσο αυτή την φορά θα πάει εκεί για να “χτυπήσει” το ματς και να πάρει το τρίποντο κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Απο εδώ και πέρα και στα ματς που απομένουν για το τέλος του φετινού μαραθωνίου η τύχη του πρωταθλήματος κρίνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι καλούνται να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παρουσιάζονται σε αυτά προσγειωμένα, με πάθος, πίστη και θέληση για τους τρεις βαθμούς.