Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ (A’ όμιλος)

Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ (A’ όμιλος)


Με το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, η ομάδα μας παρά την ήττα της από τον Απόλλωνα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο είδε τις αποστάσεις να μειώνονται καθώς οι ομάδες της Λεμεσού πλησιάσαν στο -1.

Στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου λοιπόν η ΑΕΚ επικράτησε της Ανόρθωσης στο “ΑΕΚ Αρένα”, στο παιχνίδι της ομάδας μας που έγινε την Δευτέρα ο Απόλλωνας αναδείχθηκε νικητής και η αυλαία έπεσε χθες με το παιχνίδι της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι “γαλαζοκίτρινοι” επικράτησαν εντός έδρας 2-0.

Ο απολογισμός της αγωνιστικής:

Τον χορό των αναμετρήσεων του πρώτου ομίλου άνοιξε η ΑΕΚ με την Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αν και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με τον Οκριασβίλι εντούτοις γνώρισε την ήττα (τρίτη συνεχόμενη). Η ΑΕΚ με τα γκολ που πέτυχαν οι Τάντι και Τρισκόφσκι πήρε τη νίκη και πλέον βλέπει την 4η θεση να είναι πιο κοντά της.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα στην Λεμεσό από τον Απόλλωνα. Οι “γαλάζιοι” του Γιάννη Πετράκη με ένα γκολ του Μπένσχοπ στο 92ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι και έβαλαν κυριολεκτικά “φωτιά” στην “μάχη” του τίτλου.

Η αυλαία στον όμιλο του πρωταθλήματος έπεσε το βράδυ της Τρίτης με την αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο. Οι “γαλαζοκίτρινοι” του Ντούσαν Κέρκεζ με ένα γκολ του Ντανίλο στο 42ο λεπτό και ένα του Μαέ πήραν τη νίκη κόντρα στους “μαυροπράσινους”, έπιασαν τον Απόλλωνα στην 2η θέση και μειώσαν κι αυτοί στο -1 από την κορυφή.

Η βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική: