Home TOP NEWS Προσπάθεια για να έρθουν ξένοι σε 2 ματς του Α’ γκρουπ

Προσπάθεια για να έρθουν ξένοι σε 2 ματς του Α’ γκρουπ


Σύμφωνα με την πληροφόρηση που δίνει η ιστοσελίδα goalnews, γίνεται προσπάθεια για να έρθουν ξένοι διαιτητές στα δύο ματς της επόμενης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο.

Αναλυτικά:

Από τα χείλη του Μίλοραντ Μάζιτς κρέμονται όλοι τις τάξεις της ΚΟΠ, αναφορικά με την κάθοδο ξένων διαιτητών και VARίστων για την 32η αγωνιστική. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας θα αποφασίσει σε ποιο ή ποια παιχνίδια θα οριστούν «σφυρίχτρες» από το εξωτερικό.

Προς το παρόν είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι, με επικρατέστερο το Απόλλων-Ανόρθωση (10 Απριλίου) παρά το ότι ακόμα δεν υπάρχει απόφαση. Πιθανότητες ωστόσο συγκεντρώνει και το ΑΕΚ-ΑΕΛ.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, ο Μάζιτς θα ήθελε να επιτευχθεί η έλευση διαιτητών και για τα δύο ματς. Ωστόσο, εν μέσω πανδημίας δεν είναι ό,τι πιο εύκολο και ειδικά, από τη στιγμή που ο Σέρβος αρχιδιαιτητής αναζητά «άρχοντες των γηπέδων» από το… πάνω ράφι.

Από χώρες, δηλαδή, με διαιτητές υψηλότερου επιπέδου από το δικό ματς, ώστε να έχουν τα εφόδια για να αντεπεξέλθουν στα ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της τρέχουσας σεζόν. Όπως συνέβη δηλαδή με την έλευση του Ιταλού Μάρκο Γκουίντα στο Απόλλων-Ομόνοια.